2777
2789

دیشب دعوامون شد ، رفت تو تخت منم یکم بعد رفتم عادی رفتار کنم خوابم برد 

یهو با ترس از خواب پریدم دیدم کنارم نیست رفتم دیدم روی مبل دراز کشیده گوشی دستشه ، گف چرا بیدار شدی گفتم تو چرا اینجایی مگه صبح نباید ۵ بیدار شی 

چن بار هی رفت و اومد تو اتاق ، باز رفت بیرون 

منم ک رفتم ی خرده داد و بیداد کرد چته چی میخوای خوابم نمیبره ، من واقعا دست و پاهام سرد بود و تپش قلب داشتم یه بار گف خوبی میخوای ببرمت دکتر من رفتم تو تخت وافعا گریم گرفت بعد چن دیقه اومد دراز کشید و بغلم کرد من دیگه هیچی نگفتم چون ساعت ۲ بود 

.

بعدم ساعت ۵ گوشیش زنگ خورد دیگه ۶ پاشد ی خرده کشو ها رو گشت نمیدونم دنبال چی بود بعدم رفت

الان زنگ بزنم بهش بگم حالم زیاد خوب نیس دارم میرم همینجا درمانگاه فشارم و بگیره یا کلا تا شب سکوت کن ...

نه دیگه کش نده 

بیخیال اومده پیشت 

شاید عصبی شده خوابش نبرده 

سخت نگیدین

یه دختر خوب😂😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا حالت خوب نیست بگو ولی الکی نگو قشنگ نیست

نه واقعا بدنم خیلی سرده ، از صبح هم یه جوری بودم

چون دیشب واقعا شب بدی داشتیم

میدونم واسه خودشم بد بوده اما هنوز نمیدونم وقتی میدونست قراره زود بیدار بشه چرا الکی تو پذیرایی نشسته بود

منم اومدم سرکار الان زنگ بزنم بهش بگم حالم زیاد خوب نیس دارم میرم همینجا درمانگاه فشارم و بگیره یا ک ...

نه ، احتمال داره کلکتو بفهمه و جواب مورد نظرت رو نده و حالت گرفته بشه بزار برای وقت اومدن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
دلم طاقت نمیده تا شب سکوت کنم مردا چجوری میتونن

ببین عزیزم مغز مرد ها از لحاظ علمی هم ثابت شده که دو قسمته و قسمتی که مرتبط به مسائل عاطفی شون‌میشه اصلا ربطی به قسمت کار و ورزش و رفیق و اینا نداره و چه بسا موقعی که از لحاظ عاطفی بد میشن خودشون رو از جهت ورزش و رفیق و .. سرگرم میکنند 

اما زن ها همه چیزشون به هم ربط داره حتی رابطه عاشقونشون روی اشپزیشون هم تاثیر میذاره

ببین عزیزم مغز مرد ها از لحاظ علمی هم ثابت شده که دو قسمته و قسمتی که مرتبط به مسائل عاطفی شون‌میشه ...

اره میدونم 

الانم اصلا واسش مهم نیس راحت میرن سرکار به کارشون میرسن

حالا من وقتی شب بدی داشتم سرکار سگ میشم فقط دلم میخواد زودتر شب بشه برم خونه