2777
2789
عنوان

احتمالا شوهرم قبلا کمپ رفته😔

359 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۵ ماهه ازدواج کردم ازدواجمم سنتی . تازگی فهمیدم شوهرم معتاده . و الان حس میکنم قبلاهم کمپ رفته😔😔حس میکنم سرم کلاه رفته .هم حق طلاق دارم هم‌۵۰۰ تا سکه مهرمه .دلم براش میسوزه ولی حس میکنم خودش و خانوادش سرم کلاه گذاشتن از کجا مطمئن بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت نسوزه!

فردا پس فردا ک بچه آوردی و بخاطر مصرف شیشه توهم زد و سر بچتو برید بعد میفهمی دل سوزی چیه!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

طلاق مگه الکی تهمت اش بدتر مگه با مدرک داشته باشی ازش موقع طلاق

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حق طلاق با ۵۰۰ تا سکه ، تاپیک فیک به نظر میرسه ، اعتیاد هم تا حد زیادی قابل تشخیصه ، به سنتی و دوستی ...

تازه معتادم بوده طرف 

رو چه حسابی حق طلاق با این مهریه بالا داده وقتی میفهمیده تهش تو زرد از اب درمیاد

چقدر متنفرم از سنتی ازدواج کردن کشورهای عقب افتاده هم فقط اینمدلن

وافعا این ک بقیه برا ازدواجیت تصمیم بگیرن

خب تو ک هنوز توانایی تصمیم گیری نداری ازدواج نکن

واجبه مگ 😑

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی