2777
2789
خواهرم طلاق گرفت زندگیش زندگی نبود فقط همین رو بگم دو ماه بعد از طلاق با داماد الانمون آشنا شد دو ما ...

چقدر خوب ایشالا خوشبخت ترینم بشن❤️❤️

عروسی کرده بود.؟چطوری آشنا شدن؟

منم 18سالمه من  تو عقدم نامزدیم داریم جدا میشیم از الان ب من دارن میگن تا آخر عمر بدبخت شدی 

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرزوی خوشحالی و خوشبختی بیش از حد برات دارم ❤️🙂 ببخشید چند سالتون بود جدا شدین عقد بودین یا عروسی ک ...

مرسی عزیزم هم چنین اوایلش سخته حق داری افسرده شی دلتنگ شی خوب بشین سوگواری کن واسش ولی بعدش خوب میشی من هیچ وقت پشیمون نبودم از کاری ک کردم 

ازدواج بودم اپن موقع ۲۵ سالم بود فقط بچه نداشته باشی بردی نترس من اوایل میگفتم کاش عقد جدا میشدم اگه ...

من تودوران عقدم دارم جدا میشم بچه اینا ندارم 

همهههعهه میگن در همسایه مغازه دار محل عمه عمو همه میگن این آدم خوبی نیست دخترتون حیف نکنید جدا شه 

کارشم حراست بیمارستان 

من بدبخت با اون همه گوه کاری ک کرد بلا سرم آورد بازم دلم تنگ میشه 

بشدت ترس از آینده دارم میترسم نمیدونم چی میشه مردم به چشم. بد نگاه میکنن یا نه تیکه مردم و... 

فک میکنم حالم بد میشه

عاشق امام حسین♥️🫀

تو خیلی جوونیاصلا اهمیت نداره بهتر که بچه نداری و جدا میشیبشین درس بخون حسابی کنکور بده

میدونی من ترسم از ایندست که چی می‌خواد بشه خیلی میترسم 

ولی مامان بابام پشتم هستن فقط هم میگن جدا شو 

درسمم مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کرده مامانم چون بخاطر بلاهایی که سرم آورد یمدت بشدت حالم بد شد افسردگی داشتم یک سال عقب موندم 

دوباره دارم میخونم الان یازدهمم رشتم انسانیه

عاشق امام حسین♥️🫀

میدونی من ترسم از ایندست که چی می‌خواد بشه خیلی میترسم ولی مامان بابام پشتم هستن فقط هم میگن جدا شو ...

چیز خاصی نمیشه 

اون دو مورد که گفتم ازدواج کردن هردو بچه نداشتن و جدا شدن

مهم اینه که پدر مادر پشتت هستن

فق، اینجا رو ول کن برک دنبال درس فقط درس 

دیروز فهمیدم یکی از همکلاسیام به زور شوهر دادن تو عقد جدا شده بود بعدش دوباره ازدواج کرد...چه شووووو ...

خوشبخت بشن ❤️

ولی خدا بده شانس 😂

من شانس ندارم اصلا فک نکنم برام خواستگار بیاد باز بعدا 

چون فقط شانس ندارم اولی چ تحفه ای بود ک دومی بخواد باشه 

نه از قیافه مشکل دارم ن چیزی ولی اعتماد ب نفس صفرررررر تو جامعه نمیتونم در بیام 

عاشق امام حسین♥️🫀

مرسی عزیزم هم چنین اوایلش سخته حق داری افسرده شی دلتنگ شی خوب بشین سوگواری کن واسش ولی بعدش خوب میشی ...

اتفاقا ته دلم بشدت راضی به طلاقه چون فهمیدم ذاتشو 

راستش 3ساله حالم همینقدر بده الان دوباره 4ماهه تقریبا ازهم فاصله گرفتیم 

عاشق امام حسین♥️🫀

چیز خاصی نمیشه اون دو مورد که گفتم ازدواج کردن هردو بچه نداشتن و جدا شدنمهم اینه که پدر مادر پشتت هس ...

آره خداروشکر مادر پدرم حمایت میکنن ولی گاهی وقت ها تیکه ها و... هم هست دیگ اذیت هاشون 

نه. زیاد نمیام نی نی سایت ولی بعضی وقت ها انقد دلم میگیره مجبورم تاپیک بزنم اخر

عاشق امام حسین♥️🫀

چقدر خوب ایشالا خوشبخت ترینم بشن❤️❤️عروسی کرده بود.؟چطوری آشنا شدن؟ منم 18سالمه من تو عقدم نامزدیم ...

ممنون عزیزم اره عروسی کرده بود 

دوباره شوهرش براش عروسی گرفت 

هنوز خیلی جوونی نگران حرف مردم نباش خیلی غلط میکنند همچین حرفی میزنند 

مگه بی‌ناموسی کردی که تا آخر عمر بدبخت بشی چیزی که زیاده حرف مردمه پشت سرخواهر  منم گفتن سرطان داره نازا هست و هزار چیز دیگه بسپارشون به خدا 

خوشبخت بشن ❤️ولی خدا بده شانس 😂من شانس ندارم اصلا فک نکنم برام خواستگار بیاد باز بعدا چون فقط شانس ...

این حرف و نگو خودت انرژی منفی به زندگیت میاری 

خواهر منم اوایل طلاق میخاست برگرده و از این حرفا میزد ولی با کمک پدرومادرم بعد از طلاق کاملا تغییر کرد میگغت یه شوهری پیدا کنم چشمه همه در بیاد 

توهم ۱۸ سالته یکی بهتر که هیچ صد تا بهترش رو پیدا میکنی یه روزی میاد مثل خواهرم نماز شکر میخونی که ازش جدا شدی