2777
2789
عنوان

شما روابطتون با خانواده شوهرتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 60 پست

رابطه خیلی خوبی با خانواده همسرم دارم علتشم شاید گذشت باشه 

اگه من رو تک تک رفتارهای خانواده همسرم ریز بشم و اونارو واسه خودم بلد کنم اونا میشن بدترین ادمای دنیا البته این گذشت از طرف اونا هم هست 

دلیل دیگر انسانیت داشتن خانواده همسرم هست قدر خوبی رو می‌دونن ، احترام گذاشتن و بلد هستن و حرف درار هم نیستن 

از طرفی هم منم جنبه بالایی دارم هر حرفی زود بهم برنمیخوره 

ما هم اگه هرکدوممون یکی از اخلاقای بالارو نداشتیم قطعا  به مشکل بر  می‌خوردیم 

☺️

درحد فجیع بداصلا ارتباطی باهاشون ندارم برن بمیرن اشغالادیشب به شوهرم گفتم اگه روزی مادرت مرد ازمن ان ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اون چی گفت؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم یه جاری سلیطه دارم که خواهرشوهرم علنا گفت ما بیشتر از بقیه عروسامون دوسش داریم. شوهرم میگه ...

چون ازشون می‌ترسند

ولی ماها که آرومیم همیشه اولویت اخریم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

پس نتیجه میگیریم دلیل اصلی تعارضات جاری میباشد🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫آهای جاری یکمه آدم باش

مادرشوهرم بیچارم کرد توهین وتحقیر وخیلی اذیت شوهرمم پست مادرشوهر وجاریم بود از همه لخاظ سر  بودم انا شوهرم اونارامیکوبید تو سرم نگم ۵سال چی کشیدم،دیدم نمیشه یه دعا نوشتم ،شوهرم خودش قطع رابطه کرد منم عقب نشستم گفتم نکن مادرته گناه داره،اونم گف نه ببین چیکارامیکنن منم گفتم من دخالت نمیکنم هرطور خودتون صلاح میدونید وخودموعقب کشیدم

کسایی که مشکل دارین یا قطع ارتباطین میشه بگین چرا؟

من هم یک ساله قطع رابطه ام،البته قبلش 12سال تحمل کردم.

دلیل اول،بیشترین محبت ها و احترام ها از طرف خودم و خانوادم کردیم و جز بی حرمتی چیزی ندیدم.

دلیل دوم،فوق العاده دخالت میکنن.کارت عروسی که انتخاب خودم بود عوض کردند رفتند خودشون زدند ،مهریه ام رو عوض کردند روز عقد.تو اسم بچم دخالت کردند اینقدر اسم انتخابیم رو مسخره کردند که همسرم نذاشت اون اسم رو،بابت جنسیت بچه هام خیلی بهم متلک میگفتند....خلاصه بخوام بگم تا صبح باید بگم.

دلیل سوم،کلا مدلشون این طوریه که هرچقدر بیشتر بهشون بی احترامی کنی بیشتر احترام میذارن.هرچقدر مظلوم تر باشی بیشترازت سو استفاده میکنن.منم ادم بی احترامی زبون درازی نبودم قطع رابطه کردم.

دلایل زیاده بخوام بنویسم تا فردا صبحم تایپ کنم تموم نمیشه.

من هم یک ساله قطع رابطه ام،البته قبلش 12سال تحمل کردم.دلیل اول،بیشترین محبت ها و احترام ها از طرف خو ...

واای. چقدر ترسناک. من مجردم و البته در شرف ازدواج. خانواده نامزدم به ظاهر ادمای خوبی میان و سطح بالا. اما بازم نمیدونم چطوری باید رفتار کنم

واای. چقدر ترسناک. من مجردم و البته در شرف ازدواج. خانواده نامزدم به ظاهر ادمای خوبی میان و سطح بالا ...

ایشالله خوشبخت بشی.

اره خیلی ترسناک بود.از یک شاگرد اول صبور شاد و بشاش تبدیل شدم به یک افسرده...صبح تا شب کارم گریه بود.اینایی که گفتم یک هزارم بلاهاییه که سرم اوردن.خداروشکرتو این یک سال خیلی حالم بهتره....

نمونه کاراشون تو تاپیک اخرمه بیابخون

رفتم خوندم 

حق داری خیلی هم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من هم یک ساله قطع رابطه ام،البته قبلش 12سال تحمل کردم.دلیل اول،بیشترین محبت ها و احترام ها از طرف خو ...

توی این 1 سال همسرت هم باهاشون قطع ارتباط بوده؟ یا رفت و امد داره؟ همسرت ازت ناراحت نشده هیچ وقت؟