2777
2789
شاید باشه  .  من یه تذکر خوردم آخه

نه جدی میگم. بترسیم بهتره. الان وقتش نیست. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
شرکت نکرده چوبشو خوردیم وای بحال اینکه شرکت کنیم.بیخیال خواهر

واقعا دلم برای همه میسوزه.... احساس میکنم وظیفه دارم کنارشون باشم. 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اصلااااا نخور ويتامين a خيلي زيادي داره نثل جگر! و باعث سقط ميشه تو ماه هاي بالا ميشه يكم خورد

نميخورم اما دلم خيلي ميخواد 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اذانه پاشید نماز بخونیم همدیگه رو هم دعا کنیم😊

التماس دعا 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
خب علائمش چیه؟ابریزش داره یا فقط گریه میکنه؟

امروزخیلی خیلی محوه تب داره سه باربالااورده..ازصبح جزشیرهیچی نخورده..اصلاااجازه نمیده که بهش داروبدم طوری گریه میکنه موقع دارودادن نفسش کامل میره وسیااااه میکنه.بنظرت چیکارکنم؟

واقعا دلم برای همه میسوزه.... احساس میکنم وظیفه دارم کنارشون باشم. 

دیشب از تو ماشین نامزدمو پیاده کردن به قصد کشت زدنش.چرا؟چون داشت به من زنگ میزد گوشش خورد به دوربین فلش روشن شد فک کردن داره فیلم میگیره.بردنش تو یه خونه میگه پر ادم بود.همه رو میزدن زنه جیغ میزد میگفت من حاملم منو نزنید بچه تو شکممه.

با شوکر همه رو زدن.ساعت 12شب دیدن از شدت ضربه داره از حال میره یه بسیجی گفت این اورژانسیه امکان داره کار دستمون بده ولش کردن پول توی کیف پولشم برداشتن.مملکت ما اینه

امروزخیلی خیلی محوه تب داره سه باربالااورده..ازصبح جزشیرهیچی نخورده..اصلاااجازه نمیده که بهش داروبدم ...

آخی عزیزم حتما اذیته اشکال نداره سر غذا بهش گیر نده چون اشتها نداره قطره استامینفون بهش بده مایعاتم زیاد بده آب بدنش کم نشه

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
خخخ بنظرم برنگردين ديگه يا از غذا بيرون بگيرين خونه بخورين

نه بابا حوصلشونو ندارم از الان بیان بشینن خونه شامم بگیرم توی خونه بخوریم...دوستاشن منم اینروزا حالم از همه چی به هم میخوره😩

آخی عزیزم حتما اذیته اشکال نداره سر غذا بهش گیر نده چون اشتها نداره قطره استامینفون بهش بده مایعاتم ...

ممنونن عزیزن..خودمم هرکارکردم نذاشته داروبدم بهش😢فقط دعاکن براش

دیشب از تو ماشین نامزدمو پیاده کردن به قصد کشت زدنش.چرا؟چون داشت به من زنگ میزد گوشش خورد به دوربین ...

بلا از همه دور باشه .... خدا خودش مارو از  فقر و ظلم نجات بده   

ممنونن عزیزن..خودمم هرکارکردم نذاشته داروبدم بهش😢فقط دعاکن براش

باشه ایشالا که چیزی نیست هر وقت همسرت اومد ببرینش دکتر

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب