2777
2789
عنوان

حس میکنم زورم ب زندگی نمیرسه

227 بازدید | 13 پست

جدیدا خیلی این حسو دارم 

خیلی حال بدیه نمیدونم باید چیکار کنم این حس بره 

مستاصل میشه ادم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

با این اقتصاد داغون همه همینیم ناامید از اینده و دلخوشی از حال نداریم 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی هرکسی ممکنه این حس رو تجربه کنه ولی اعتقاد وتوکل به خدوسپردن خودت ومشکلات به خدا باعث آرامش میشه من امتحان کردم کلی حالم خوب شد .

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
من حس میکنم خدا اصلا هوامو نداره

ولی اگه بگم اینم حکمتی داره وما خبر نداریم چی میگی 

،میدونی من مذهبی آنچنانی نیستم ولی توجه کردم هرموقع به مدت طولانی خدارو فراموش کردم زده پس کلم ویه شکست یا مشکلی پیش رو قرارداده که دوباره از زمین وادما دل ببرم ودل بسپرم به خودش 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
گاهی هرکسی ممکنه این حس رو تجربه کنه ولی اعتقاد وتوکل به خدوسپردن خودت ومشکلات به خدا باعث آرامش میش ...

یکم اروم می شم باز از اول اشوب

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم...