2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد هم سن

121 بازدید | 9 پست

منو نامزدم از ۱۸ سالگی تا الان که ۲۲ سالمونه باهم دوست بودیم

لطف کنید اگه تجربه ازدواج با هم سن رو دارید در اختیارم بذارید🥺

اینکه چطور باید رفتار کنم و ... 

و از همه مهمتر باید چطور با خانواده همسرم رفتار کنم که نه خیلی باهام راحت بشن نه خیلی از دماغ فیل افتاده باشم 

در ضمن هم من هم همسرم تک فرزندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۳۰ شوهر نکن۳۵ بچه نیارسرکار برو

الان تنبلی تخمدان و مشکلات باروری زیاد شده 

تو اون سنی که تو میگی هم سخت تر میشه باردار شد 🗿

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منم عین توعم دوساله ازدواج کردم اگ بخاای از تجربه هام میگم بشرطی ک گوش بدی و درکشون کنی ن اینکه فقط ...

نه نه من چون خواهر ندارم واقعا محتاج شنیدن این تجربه هام 

میشه لطفاً بگی چند سالتونه خودتو و همسرت؟ 

و هرچیزی که لازمه بدونم لطفا بگو

خدا خیر بده بهت 🥲

من همسرم هم سنیم تازه عقد کردیم جفت مون هم 27 سال مون فقط 12 روز اختلاف سن داریم قبلش هم چند سال دوست بودیم با خانواده همسرم اینجوری ام که باهاشون میگم میخندم ولی اجازه دخالت نمیدم دخالت هم نمیکنم یعنی اصلا دخالتی تو رابطه همسرم با خانواده اش ندارم بدون دعوت جای نمی‌رم فقط در حد پهن کردن و جمع کردن سفره کمک میکنم ظرف نمیشورم اهل غیبت و پشت سر کسی حرف زدن نیستم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خب به طور کلی پسرا دیرتر به بلوغ فکری میرسن و این سنی که میگی به نظرم طرف یکم بچه ست ، من بودم یکم ص ...

در کل تو فامیل داریم حتی خانمه یکم از آقاهه بزرگتره الان زندگی شونو میکننا اما مرده گاهی بچه بازی در میاره