2777
2789

چن وقت ک ازدواج کردین واولین بچتون چن وقت باردار شدین

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالمه ازدواج نکردم ولی

این تیکر بارداری چیه پس؟😐

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

سال۹۴ازدواج کردم،همون دفعه اول ناخواسته باردار شدم بچمم تو۲ماهگی تو شکمم سقط شد،الانم یه دختردسته گل دارم که ماه دیگه ۱سالش میشه

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.

شش ساله ازدواج کردم پنج سال پیش هم زاییدم😀

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
۶ سال حدودا....۴ سال بعد ازدواج باردار شدم....برنامه ریزیم رو ۵ سال بود

اووو چ همه خلع بچه رو حس نکردین؟؟

شش ساله ازدواج کردم پنج سال پیش هم زاییدم😀

خخخخخخ 

😆تقریبا یک سالو چهار ماهه که ازدواج کردیم😍 بعد 10 ماه باردار شدم قرار بود دوستل بعد باشه اما دخترم خدا خواسته یهوویی اومد تو دلم 😍😍😍😍😍😍البته خیلی خوشحال شدیم چون هردومون عاشق بچه ایم ولی میگفتیم دوسال دیگه تا یکم بیشتر پیشرفت کنیم اما الان شد😆😆😆😆

سال۹۴ازدواج کردم،همون دفعه اول ناخواسته باردار شدم بچمم تو۲ماهگی تو شکمم سقط شد،الانم یه دختردسته گل ...

چه جالب دختر منم ۴ بهمن یه ساله میشه....‌دخترتون چه کارایی میتونه بکنه....میخواستم ببینم رشدش چطوره‌..‌‌راه میره

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
😆تقریبا یک سالو چهار ماهه که ازدواج کردیم😍 بعد 10 ماه باردار شدم قرار بود دوستل بعد باشه اما دخترم ...

دقیقا مثه من ۱سالو ۴ ماه شهریور پارسال ولی منم ۱۰ ماه بعد باردارشدم چرا مال تو زودتر دنیا میاد؟؟؟؟