2777
2789
عنوان

پک تولد کودک

114 بازدید | 12 پست

دوستای گلم  میخام برا بچه هام تولد بگیرم ..داخل پک چی بذارم خوبه؟

ساندویچ الویه و نون تست  ناگت.و شیر موز میخام بذارم دیگه چی بذارم جعبه پر شه

خدایا  هر ثانیه هزاران بار شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرموز نداز بجاش موز بزارآلویه هم با نون باگت بزارشکلاتی چیزی میتونی بزاری کنارش

شیر موز نه هااا دسر نوشیدنی هستن دنت .اونا رو میگم الویه هم داخل نون باگته. موندم موز بهش اضافه کنم یا یه کیکی  ویفر شکلاتی چیزی 

شیر موز نه هااا دسر نوشیدنی هستن دنت .اونا رو میگم الویه هم داخل نون باگته. موندم موز بهش اضافه کنم ...

اها اینجوری خوبه آره ویفر شکلاتی عالیه موز هم خیلی خوبه بنظرم بجا دنت میتونی ی نوشیدنی بزاری برا کنار ساندویج

و پفیلا رو تزیین کنی شکل قیف تو اینستا هست اگرم ظرف

پفک و پفیلات جداس ک هیچی

دختر من تازگی رفت تولد ی تیکه کیک ی ذره پفک و پفیلا داده بودن میگفت مامان کیکشم خام بود گفتم شام ندادن گفت داشتن ولی برا خودشون بود😅😂بچه رو ساعت ده و نیم گشنه فرستادن خونه

اها اینجوری خوبه آره ویفر شکلاتی عالیه موز هم خیلی خوبه بنظرم بجا دنت میتونی ی نوشیدنی بزاری برا کنا ...

وای چه بد...😄تولد من عصرونه اس ولی سالاد ماکارونی و الویه تو پک می‌ذارم