2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

91 بازدید | 9 پست

دوستم دانشجو  ترم اول هست فکرش رو این سوال درگیر کرده .. درس میخونه تو خوابگاه هم اتاقیش دوست صمیمی شده باهاش متاسفانه متوجه شده سرطان سینه داره میگه کل روز مانتو  یا بعضی لباسا که بیرونی هستن و وسایل ارایشی  منو  اتو مو و شال و ...میبره میپوشه  و استفاده میکنه

میگمش مشکلی نداره براش  اصلا مشکل دار نیست من هی بهش میگم ولی قبول نمیکنه پیام هاتونو میخونه  ...

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

نه مشکل نداره

ولی کلا از لحاظ بهداشتی و مشکلات پوستی ، کار غلطیه

خصوصا ریمل و رژ و شال و روسری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکل ندارهولی کلا از لحاظ بهداشتی و مشکلات پوستی ، کار غلطیه

خیر ببینی منم میگم  بهش میگه همش وسواس فکری گرفتم نکنه دچار بشم

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

چرا مگه خودش لباس نداره ؟

بنظرم ورای اون مورد ، محض بهداشت بهتره نذاره کسی از وسایلش استفاده کنه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
یعنی فکرمیکنه ممکنه سرطان بگیره ازش؟!😐😐کوتاه بیاااا دخترررر دانشجوی مملکتی

وسواس فکری گرفته 

دیونم کرده

چرا مگه خودش لباس نداره ؟بنظرم ورای اون مورد ، محض بهداشت بهتره نذاره کسی از وسایلش استفاده کنه

میگه قبلا بهش دادم الان بگم نه میترسم دلش اذیت بشه ازم این ورم میترسه  منم شدم الان این وسط آرامش بخش این دختر😄

میگمش مگه زگیل داره ایدز داره  بابا ول کن قاطی نکن همه  رو با هم 

الانم نشسته روبروم مثل دیونه ها هی یبار میخنده یبار میگه چه کنم 

بگو دوبارم بهش بده وسایل ک شک نکنه بعد بگه شپش گرفتم بعد ی هفته بگه درمان کردم شپشمو دکتر گفته وسایلتو مخصوصا روسریتو ب کسی نده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....