2777
2789
عنوان

بیماری خاص دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درسته بخدا به خودکشی فکر میکنم

پدرم داروی خاص می‌خورد با بدبختی براش پیدا میکردم 

با تمام وجودم درک میکنم شما رو 

الهی خدا بهتون سلامتی بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

رایگان نیس همسایه ما بیماری ام اس داره با بیمه تکمیلی امسال میگفت هر امپول ۱ تمن پولشه درماه ۸ تمن م ...

من یه نفرو میشناسم ، ام اس داره ، وضع مالیش هم خوبه ، شغلش ساختمان سازیه ، ولی با این وجود تحت پوشش بهزیستیه 

از کمرش نیس برا اون سرش اگع دارو نزنه چشماش نمیبینه

منم پلاک مغزی دارم

صورتم رو فلج و بی حس کرده بود اولین بار

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
من یه نفرو میشناسم ، ام اس داره ، وضع مالیش هم خوبه ، شغلش ساختمان سازیه ، ولی با این وجود تحت پوشش ...

شاید قبول کنن یه نفر دیگ ام میشناسم ام اس داره چند سال دیگ حرکت نمیکنه اون ولی چون جانباز بوده از طرف بنیاد شهید داروهاش تهیه میشه بیمه طلایی دارن اون رایگان کلا

منم پلاک مغزی دارمصورتم رو فلج و بی حس کرده بود اولین بار

انشالله از خدا میخام که خوب خوب بشی اصلا استرس به خودت وارد نکن استرس بده برات درست میشه تا الان درست شده از این به بعدشم درست میشع 

انشالله از خدا میخام که خوب خوب بشی اصلا استرس به خودت وارد نکن استرس بده برات درست میشه تا الان درس ...

مرسی عزیزم😘

انشالله از خدا میخام که خوب خوب بشی اصلا استرس به خودت وارد نکن استرس بده برات درست میشه تا الان درس ...

برام دعا کن عزیزم😘

انشالله خوب خوب بشی چله متوسل به شهید ابراهیم هادی بردار یاسین بخون مثل یه برادر بهت کمک میکنه خیلی ...

🥲بدی ms اینکه درمان قطعی نداره

کاش یه راهی بود حتی شده با جراحی خوب شه آدم

🥲بدی ms اینکه درمان قطعی ندارهکاش یه راهی بود حتی شده با جراحی خوب شه آدم

علم پیشرفت میکنه قطعا راهی پیدا میشه عزیزم همه بیماری ها دارو دارن منتها مافیای دارو نمیذارن به دست مردم برسه  وگرنه تو تاحالا دیدی یه نفر از این افردا بالا تو هر کشوری در اثر بیماری فوت کنن یا اصلا بیمار بشن 

علم پیشرفت میکنه قطعا راهی پیدا میشه عزیزم همه بیماری ها دارو دارن منتها مافیای دارو نمیذارن به دست ...

راست میگی بخدا