2777
2789
عنوان

بچهاااا توروخدا بگید ممکنه مهره های کمرم شکسته باشه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 27 پست
حتما برو دکتر .

میترسم برم بگه سرما زده به کمرت ولی مطمعنممم آنقدر درد شدید عادی نیست اونم یهویی حتما ی مشکلی پیش آمده 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلا دوره.شاید گرفتگی عضلات داری.چند بار تجربه اش دارم.هم آمپول داره.هم قرص.امپول بهش عادت میکنی.آمپول قرص هم من باهم مصرف کردم.بد ترین حس عمرم بود.انگار خیلی لمس شده بودم.دست و پامو حس نمیکردم.انگار با جسم خودم فاصله داشتم.خواستی فقط قرص.یا اگه مجبوری امپول.حوله گرم جوابه و حرص هم نخور چون منشا همینه

ماساژ بده پا و کمرت رو با روغن سیاهدونه و روغن زیتون و روغن بادام تلخ و بادام شیرین ، اگه ماساژور دس ...

اصلااااا ماساژ و اینا نمیتونمم دست بهش میخوره می‌خوام گریه کنم ماساژ پیش کش ببین فقط ی قسمت پایینه بقیه جاهام اکیه فقط ی تیکه

یادم نمیاد ولی ن

بهتره دکتر بری . خانوادت رو تحت فشار بزار ببرن دکتر درد کمر که فقط دیسک و جابجا شدن مهره نیست ممکنه کیست باشه به نخاع فشار بیاره یا التهاب باشه بهتره دکتر بری تشخیص بده

اصلااااا ماساژ و اینا نمیتونمم دست بهش میخوره می‌خوام گریه کنم ماساژ پیش کش ببین فقط ی قسمت پایینه ب ...

نه با ماساژ آروم میشه بعدش ، شاید گرفتگی رگ سیاتیک هست ، برو واست مسکن تزریق می‌کنه یه ساعتها خوب میشی

...

بلا دوره.شاید گرفتگی عضلات داری.چند بار تجربه اش دارم.هم آمپول داره.هم قرص.امپول بهش عادت میکنی.آمپو ...

یهو اینجوری شدم گرفتگی نیس میترسم داشتم قلنج میشکوندم خودم ی بلایی سر خودم آورده باشم 

برم چی کار میکنن؟ اصلا عکس مینویسن برام؟

احتمالا عکس بنویسن

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

یهو اینجوری شدم گرفتگی نیس میترسم داشتم قلنج میشکوندم خودم ی بلایی سر خودم آورده باشم

برو یه عکس بگیر.یه سری مبل گرفتیم قدیم.بی کیفیت عین سرامیک.تازه تلگرام نصب کرده بودم.ساعتها یه وری مینشتم.تا جایی که که نمیتونستم از جام بلند سم.استخوان دنبالچه ام کج شده بود.دکتر رفتم چند ماه عذاب کشیدم.نمیتونستم دراز بکشم.یا از رو صندلی پاشم.