2777
2789
عنوان

وای از خانواده شوهرم😥😥

1074 بازدید | 42 پست

سلام 

ما حدودا یکساله که با خانواده شوهرم دعوامون شد و قهریم حالا شوهرم مریض شد مامانش اومد عیادت و آشتی کردیم با مامان باباش و اینا ولی با خواهراش همچنان قهریم دعوامون بزرگ بودیم هم من مقصر بودم هم اونا کتک و فوش و اینا بعد دیگه خلاصه خواهرش فقط بیمارستان اومد عیادت شوهرم به خاطر من خونه نیومد در صورتی که همه اومدن حالا خواهرشم دستش شکسته شوهرم دیروز رفت بیمارستان عیادتش منم به مادر شوهرم که همراه بود زنگ زدم پرسیدم حالشو بنظرتون به خودشم پیام بدم یا در همین حد کافیه میگم یه موقع نگه اومده منت کشی😶😂

دم عیده کشش نده 

بهانه ی خوبیه اشتی کنین

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشتی کنین دیگه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم با هیچ کس قهر نکن فقط صمیمی نشو اشتباه ما ایرانیا اینه خیلی بزرگ میکنم همه را

دقیقا اشتباهه دعوا و قهر 

ولی آخه من با خودشم آشتی کنم شوهرشم تو دعوا بود به من فوشم داد بخاطر اون نمیتونیم رفت و آمد داشته باشیم 

یعنی همین که پیام بدم کافیه بنظر شما؟

میترسم بشینن مسخرم کنن بگن آخرشم خودش اومد سراغ ما باز

نمیدونم با چجور ادمایی طرفی

ولی هیچکس از قهر و‌دلخوری خوشش نمیاد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نمیدونم با چجور ادمایی طرفیولی هیچکس از قهر و‌دلخوری خوشش نمیاد

میدونی مادرشوهرم به شدت دخالت گر بود اینم ازش حمایت می کرد میترسم آشتی کنم دوباره دخالتاش شروع شه بنظرت پیام بدم چی بگم که زیاد صمیمی نشیم دوباره