2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چی بود ؟بعد چی شد ؟عفونت هم داشتید ؟سین چند بودی

من سین یک هستم ، عفونت ندارم ، بعدم چیزی نشد 

پزشکم از بهترین هاست و نظرش اینه که با یه روتین زندگی سالم ممکنه تا تست بعدی بدن بتونه التهاب رو دفع کنه چون اچ پی وی هم منفیه 

حتی دارو هم ندادن 

چطور میشه hpv منفی باشه ولی سرطان دهانه رحم بگیری

کوپوسکوپی و جوابش که همون به سین معروفه، غربالگری پیش سرطانه نه خود سرطان 

سین یک یعنی مثلا اگر هیچ مراقبت و چکاپی نکنی مستعد این هستی که ده پانزده سال دیگه سرطان دهانه رحم داشته باشی

کوپوسکوپی و جوابش که همون به سین معروفه، غربالگری پیش سرطانه نه خود سرطان سین یک یعنی مثلا اگر هیچ م ...

اینو میدونم چون یه بار کولپسکوپی کردم ونمونه برداری هم کردم سوالم اینه کسی که hpv منفی باشه چطور پیش سرطانی میشه ؟ 

زندگی زیباست
اینو میدونم چون یه بار کولپسکوپی کردم ونمونه برداری هم کردم سوالم اینه کسی که hpv منفی باشه چطور پیش ...

من از دکترم پرسیدم ، گفتن ممکنه التهاب خفیفی باشه که رفع بشه ، به خاطر زخم دهانه رحم، عفونت مزمن یا دلیلی که نمی دومیم چیه