2777
2789

رفتار آدم خودشیفته با بچه ها چطوره؟ 

نامزدم معلمه و دانش آموزاش خیلی دوسش دارن، میگه میان بغلم میکنن خودش هم میگه پیش دانش آموزا حس خوبی دارم. میگه دانش آموزای گوشه گیر‌رو بیشتر تشویق میکنم تا اعتماد به نفس بگیرن.

چه دلیلی داره که با اونا خوبه ولی با من خوب نیست؟ یعنی داره خودنمایی میکنه واسه بچه ها؟؟ یا من فکر میکنم خودشیفته اس؟ 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یاد بچه گی خودش میفته..این خودشیفته ها بچه گی خوبی نداشتن عقده ای ان

پس چون بچگی خوبی نداشته میخواد اونارو نجات بده با این کارا ؟ 

میگن خودشیفته ها فقط با ۱ نفر خودشیفته هستنو با بقیه بهترین رفتار رو دارنطوری که همیشه طرف مقابل خود ...

از شانس من اون یک نفر من شدم . خانوادش میگن احساساتی و عاطفیه ولی مغروره . والا من که احساسی ندیدم ازش . شایدم منو دوس نداره فک میکنم خودشیفته اس 

پس چون بچگی خوبی نداشته میخواد اونارو نجات بده با این کارا ؟

آره...اینا خودشون تو سری خوردن...حقارت دیدن..البته اگر مطمئنی خودشیفته است

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
خب با همسرشون اینطورین دقیقا چون اون نزدیک ترین فردهبله احساسی ندارن ولی بعضیاشون فکر میکنن خیلی هم ...

خانوادش میگن اگه واسه کسی اتفاق بدی بیفته میشینه گریه میکنه که چرا فلانی اونجوری شد . شایدم دروغ میگن به من . چون من احساسی ازش ندیدم . شایدم چون منو دوست نداره رفتاراش با من بده 

خانوادش میگن اگه واسه کسی اتفاق بدی بیفته میشینه گریه میکنه که چرا فلانی اونجوری شد . شایدم دروغ میگ ...

اینا ذره ای همدلی ندارن..دلشون برا کسی نمیسوزه جز خونواده شون

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
چطوره رفتارش؟جدا شو ازش اگر راهی داره اینا خیلی خطرناکن

از اولین روز عقد نظرش نسبت به من تغییر کرد خواهراش نظرشو تغییر دادن . محبت نمیکنه،  سر مسائلی کا بحثمون شده بجای اینکه حل کنیم با هم حرف بزنیم گوشی رو قطع کرده دو ماهه که رفته ول کرده منو. توهین هم می‌کرد این اواخر. میگه تو خانواده همه بهم چشم میگن تو هم بگو . اصلا دوست نداره کسی بهش دستور بده. حساس به تمیزی هم داره