2777
2789
عنوان

امروز بعد چندین ماهه حبس رفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله اتفاقا با پیامای شما بود که من یکمی از اون حالت احمقانم فاصله گرفتم گلم وگرنا همچنان ...

قربونت برم تو که خودت جواب خودتو دادی ارزش نداره باور کن

به خودت برس به درسو دانشگاهت بابت شرایطت بشین گریه کن بشین بنویس اما همه اینا باعث شن یه تکونی به خودت بدی

عزیزم دست بجنبون خدایی نکرده فردا حسرت این روزارو نخوری

مشروط شی کی جواب گوعه؟اون اقا دل میسوزونه واست؟

خودت به فکر خودت باش خودت خودتو نجات بده هیچ‌کسی اینکارو نمیکنه واست

با خانوادتم مدارا کن عزیزم قطعا اوناهم دوست ندارم تو شرایط غمناک ببیننت

قربونت برم تو که خودت جواب خودتو دادی ارزش نداره باور کنبه خودت برس به درسو دانشگاهت بابت شرایطت بشی ...

خدانکنه فدا شم 

از امروز شروع کردم با اینکه بازم بد گذشت ولی میخوام تلاشمو کنم از امشبم شروع به نوشتن همه ی حس های مزخرفم میکنه چشم خواهر من خودمم استرس این مشروطی و نمره پایینو دارم چون هر ترم کم کم 10 تومن برام رو دست میاره ازت ممنونم خواهرم واقعا نیاز به شنیدن این حرفا دارم

خدانکنه فدا شم از امروز شروع کردم با اینکه بازم بد گذشت ولی میخوام تلاشمو کنم از امشبم شروع به نوشتن ...

فداتشم من

منتظر شنیدن خبر خوب از حال و احوالتم

هرموقع احتیاج به حرف زدن داشتی تگم کن❤️

لازم دونستم اینجاجوابتوبدم دریدهامثال توزیادن دستمال کاغذی مچاله شده آویزوندیگه جوابتو نمیدم ریپ نزن

حرفات به یه ورم نیست تا تونستم بارت کردم حقتو گذاشتم کف دستت اینقدر سوختی که کل شهر بوت زده بالا دستمال کاعذی هم از دوتا بچه هات در اینده استفاده میشه روزی میرسه که تو هم تاپیک میزنی دنبال راه حل میگردی خخخ من که حتی  با طرفم همکلام هم نشدم ولی بچه هاتو بپا مثل خودت داغون در نیان

سلام عزیزم

haircare_sogand 

رو در اینستافالو کن

در باره مو مطالب مفیدی میذاره یه هایلایت هم داره به نام دوره تهاجمی که من الان در حال انجامش هستم و ریزش موهای منو به زیر ۱۰ تا رسونده حتما بخون ❤️👼

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.