2777
2789
مامان بزرگم خواب دیده بود عمه بابا یه نی نی از اون دنیا اورده داده به بابام.دو روز بعد از اون تصادف ...

از مرده هدیه گرفتن خیلی خوبه اما برعکسش نه

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من هرکس بلا سرم اورد هیچیش نشد 😢

این آقا شش خانه ودکا ن را از دختراش محروم کرد زد بنام چهار پسرش خیلی ها نفرینش کردند اما مال من فرق داشت چهار صبح نماز خواندم یک جلد قرآن برداشتم وتو ربنا نفرینش کردم صبح تصادف کردن

حتما دلتونو بد شکستن

بحث دل شکستن نبود ..نابود کردن بود پنجاه میلیارد دختران را محروم کرد زد بنام پسراش جالبه احمق خودش راهنمایی کرد وگفت هر که ناراحته بره در خونه خدا را بزنه اینقدر مطمئن بود از خودش

این آقا شش خانه ودکا ن را از دختراش محروم کرد زد بنام چهار پسرش خیلی ها نفرینش کردند اما مال من فرق ...

من بابام خیلی دوس داشتم زن برداشوهرم وقتی بابام سکته کزد اومد با خوشحالی بهم گفت چیشده بابات ورپرید درخونه بابات بسته شد من شوکه شدم وقتی رفت گریه کردم هیچیش هم نشد ۵ ماه بابای نازنینم رو تخت افتاد گلوش سوراخ کرده بودن خانواده شوهر چه زخم زبونهایی زدن عروس کوچیکه هستن دلم بدشکست هیچکدومم فعلا چیزیشون نشده

این آقا شش خانه ودکا ن را از دختراش محروم کرد زد بنام چهار پسرش خیلی ها نفرینش کردند اما مال من فرق ...

ببین ایتقدر بیشعور بودن خاکسپاری بابام اومدن بعد شب که برگشتم سراغ دختر ۱ سالم یهو ریختن سرم با داد و بیداد چرا محل خواهرشوهر فلانی ندادی ۵ تا هستن هیچوقت حلالشون نمیکنم 

عجبببب نامردی بود

از نامرد هم پست تر چونکه الان دوتا دختران به نام شب محتاجند ومستاجرند پسراش صاحب ثروت. این آقا دهاتی است ویژه پسر یعنی نام ونشان دختر یعنی سر شکستگی که الان یکی پسراش نابود شد