2777
2789

ازش سوالاتت رو بپرس مثلاً بگو 

تو منو انتخاب کردی یا خانواده

بعد از جواب دادن بگو مثلاً رفیق بازی یا نه(اهل رفیق هستی یا نه)

و این سوالاتی که ازش داری بعدش امتیاز بندی کن و ببین به هم میاین یا نه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی نمیتونی تصمیم بگیری🥺💔

اصلا میمونم 

به هرکی میگم باور نمیکنه ک یعنی چی خوب ببین خوشت میاد ولی واقعا نمیدونم اصلا یکی میاد جلو هاج و واج میمونم الان یه ساله واقعا دوس دارم ازدواج کنم ولی یکی میاد جلو حس میکنه خیلی کمه برام🥲

عاشقش نمیشم به همه صد تا میتونم تو چن ثانیه عیب بزارم 

یکی خوشگله بی پول و بی ادب

یکی پولداره زشت

یکی خانواده داره بی پول و زشت

اصلا کیس مناسب نیس فک میکنم ولی مامانم میگ نه این آخری اوکیه ولی هیلی چاقه حس میکنم تو رابطه جنسی به مشکل میخوریم😩💔

هعی میگم باید طرفو دیدم عاشق بشم این خیلی برام مهمه ولی دیگ نهایت یکم از یکی خوشم بیاد اونم یکممم🥲

نیازی نیست از همون اول عاشق بشی که

یکی رو میشناسم یه پسر اومد خواستگاریش خودش پسره رو نمی‌خواست هاااا ولی پسره باهاش حرف که زد توی دل دختره جا شد🥰❤️ 

خواستگار هاتو الکی رد نکن باهاشون حرف بزن ببین اخلاق هاتون بهم میخوره بهم میاین یا نه (قیافه‌اش برات مهم نباشه چون اخلاقه که آدم رو خوشبخت می‌کنه نه قیافه‌)

بعد که کسی اخلاقش بهت نشست(بهت خورد) به خانوادت بگو مثلاً من فلانی رو پسندیدم به نظر شما خوبه یا نه🙂❤️

اینجوری بهتره ❤️

هعی میگم باید طرفو دیدم عاشق بشم این خیلی برام مهمه ولی دیگ نهایت یکم از یکی خوشم بیاد اونم یکممم🥲

فقط کافیه ازش بدت نیاد...بعد محبت می کنه دلتو به دست می یاره..مشاورم می گفت

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اصلا میمونم به هرکی میگم باور نمیکنه ک یعنی چی خوب ببین خوشت میاد ولی واقعا نمیدونم اصلا یکی میاد جل ...

عه اینجوری نگو کیس مناسب نیس یعنی چی💔

قیافه مهم نباشه عیب هم نزار روی کسیییییی🥺

یکی از آشنا هامون ۳۰سالشه ۱۰۰ خواستگار خوب اومد براش گفت نه اینش کجه اینش صافه صداش خوب نیس فل.ان.ه بم.انه اینجوری عه اونجوری عه الان خواستگار کم داره نشسته پیش مامانش 

نکن گلم باهاشون حرف بزن سوالات و بپرس اگه هم سوالی نداری یا نمیدونی چی بپرسی من سوال بهت میدم ازش بپرس ببین خوبه بهم میخورین یا نه ❤️

فقط کافیه ازش بدت نیاد...بعد محبت می کنه دلتو به دست می یاره..مشاورم می گفت

اره از خاستگار الانم بدم نمیاد یکم چاقه ک دوس داشتم رو فرم باشه

یعنی ادامه بدم باهاش؟

عه اینجوری نگو کیس مناسب نیس یعنی چی💔قیافه مهم نباشه عیب هم نزار روی کسیییییی🥺یکی از آشنا هامون ۳۰ ...

اره میشه لطفا بهم سوال بدی چون هرکی میاد میگ سوالاتتون و بپرسید من فقط میگم خودتونو معرفی کنید هیچی تو ذهنم نمیاد🥺❤❤❤

چرا اندام برات مهمه آخه (البته اونم مهمه ها) ولی نه زیاد ببین اخلاقتون بهم میاد یانه

اونو از کجا بفهمم😵

شاید فک کنی با این سوالا ۱۳سالمه🤦‍♀️

ولی وارد ۲۲شدم🤦‍♀️