2777
2789

دوبار رفتم دکتر روز سوممه کلی امپول زدم قرص خوردم بینیم خیلی اذیت میکنه بخور گرم دادم ب صورتم... 

هرکاری میکنم عرق نمیکنم نمیدونم چرا وقتای دیگه با تیشرت میگردم هم عرق میکنم اما الان ک بیست تا لباس پوشیدم رفتم تو بخاری و پتو کشیدم عرق نمیکنم ک خوب بشم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل بینیتو با سرم 9 درصد سدیم کلراید شستشو بده، سرم شستشو بخر از داروخونه و سرنگ، با سرنگ پر کن داخل دوتا حفره بینیت پر کن تمام بینی و پشت حلقت رو شستشو بده. اسپری دی بی سالین تو دماغت اسپری کن هر 6 ساعت 

داخل بینیتو با سرم 9 درصد سدیم کلراید شستشو بده، سرم شستشو بخر از داروخونه و سرنگ، با سرنگ پر کن داخ ...

وای نمیتونم بینیمو شستشو بدم حالم بد میشه نفسم میگیره 

اما اسپری میزنم

وای نمیتونم بینیمو شستشو بدم حالم بد میشه نفسم میگیره اما اسپری میزنم

نه بینیتو شستشو بده راه خوب شدنت فقط همینه روزی دوبار نصف لیوان سرم شستشو تو دو تا حفره دماغت پرفشار خالی کن تمام سینوسهات و دماغ و پشت حلقت از خلط و چرک پاک میشه و سریع خوب میشی، حالا خود دانی

نه بینیتو شستشو بده راه خوب شدنت فقط همینه روزی دوبار نصف لیوان سرم شستشو تو دو تا حفره دماغت پرفشار ...

راس میگیا انجام میدم باید یجور تحمل کنم 

مرسی عزیزم دلم♥️

راس میگیا انجام میدم باید یجور تحمل کنم مرسی عزیزم دلم♥️

فقط تحملش کن نمک ضد اون عفونت هاست. تمام سینوسها و حفره داخلی بینی و پشت حلقت رو پاک میکنه از چرک و به سرعت خوب میشی. من دوماه مریض بوذم اخرش اینجوری خوب شدم دکتر گفت فقط شستشو روزانه دوبار، خواهش میکنم ان شاء الله زود خوب شی ❤️🌼

فقط تحملش کن نمک ضد اون عفونت هاست. تمام سینوسها و حفره داخلی بینی و پشت حلقت رو پاک میکنه از چرک و ...

اب نمک میشه بزنم؟الان سرررررده نمیتونم برم سرم بخرم

قربونتو♥️

وروز اول نه، داروهای دیگتم همزمان بخور. وقتی شستشو بدی خلط میاره بیرون بهتر میشه از قبلش مداومت کن ت ...

روز اولم نیس سوممه 

الان شستشو دادم بهترم ابریزش بینیم ک فعلا قط شده