2777
2789
عنوان

پسر خالم گفت فقط نرو تو رابطه

403 بازدید | 22 پست

نامزدم نیس پسر خالمه قراره ی مدت با هم باشیم و اگر اوکی بود جدی کنیم. 

سه هفته ای هست تو رابطه ایم. 

من خودم خییییلی دختر مستقل و آزادی ام و از کنترل شدن زور شنیدن و .... متنفرممممم.  

ولی راستش از بی خیالی زیاد هم خوشم نمیاد.  

پسر خالم خییییلی بی خیاله ، اصلااااا نمیپرسه کجایی کجا کیری چیکار میکنی و ... من نمیگم باید بیاد گیر بده بگه نرو بیرون ولی آخه خیلی غیر طبعیه حتی نمیپرسه و کنجکاو نیست ک کجام چیکار میکنم مثلااا بهش گفتم با یکی از همکارام (پسره ) و خواهرش میخوام برم بیرون هم فقط گفت مواظب باش 🙄. 

بهش گفتم من از گیر دادن خوشم نمیاد اما چرا اصلا ازم نمیپرسی کجا میرم کجا میام و کی میرم کی میام ... و ... حس میکنم بی توجهیی بهم و اهمیت ندارم مهم نیستم برات  ... 

گفت این گیر دادنا برا ۱۵ ,۱۶ ساله هاست ، تو فقط با کسی نرو تو رابطه وگر نه به هیچ کاریتو قرار نیس من بهش گیر بدم😒.  

ولی من بحثم گیر دادن نیس ، در ضمن اصلا قشنگ نیس حتی اینکه به زبون اورده ب من میگه نرو تو رابطه با کسی دیگه ... نه بیاد اینم براش مهم نباشه 😒 

بگید حق یا منه یا اون ؟ من مغزم پوسیدس و حق دارم شاکی بشم از بی خیالیش یا حق با اونه ؟ 

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی چی بگم

ولی شنیدم با فامیل بری تو رابطه بده هااا

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤