2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم لباس فامیلشون داد

270 بازدید | 17 پست

دختر برادر مادرشوهرم حامله شده بعد یه پیراهن مجلسی دوخته بود اصلا نپوشیده بوده چون دکمه هاشم هنوز بهش ندوخته بود یه روسری هم ست همین لباس روش بود اون انگار یکبار پوشیده شده بود و نو بود . مادرشوهرم گفت بیا اینارو بپوش اگر برات خوبه برشون دار. منم پوشیدم خیلی بهم اومد. اولش نمیدونستم داستانشون چیه بعد که پسندیدم جریانو گفت .منم نمیتونستم حرفمو پس بگیرم بهش گفتم: پس بهش بگو یه پولی ازم بگیره چون مشخصه استفادشون نکرده .گفتش :لباساش چون باردار شده نمیتونه بپوشه ؛بخشیده به ما ولی من بهش میگم حرفتو 

من خودم دختر شیک پوشیم و چیزی کم ندارم .

به نظرتون با این کار سبک میشم پیش فامیلشون ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی میشی مگه گدایی؟

وا ربطی به گدایی نداره ‌.براش کوچیک شده بخشیده به عمش‌.مادرشوهرمم داد به من ‌‌‌.منم واسه اینکه زیر بار کسی نرم گفتم پولشو بگیره ازم 

چون اولش نمیدونستم جریان چیه بعد ک پوشیدمو پسندیدم جریانو فهمیدم . 

ینی پسشون بدم؟؟

چون نپوشیده،مشکلی نیست به نظرم.منظور بد نگیر

به نظرم به جای پول واسه تشکر تیشرتی چیزی بهش بده.

به نظرم خوبی دیگران رو‌ بد برداشت نکنید.

چه ربطی داره که میگین مگه گدایی؟

بلاخره بنده خدا اون لباس رو خریده و‌هزینه کرده،بندازه دور یا بده به یکی که استفاده کنه؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

ن پس نده چ اشکالی داره اندازش نبود و نو هستن 

مادرشوهرتم چون میدونسته به تن شما میشینه و قشنگه بهت داده

ی دست لباس واسه بچش بگیر و بده مادرشوهرت بهش بده

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اره همین کارو میکنم

نه نکن زشته لباس کهنه رنگ و رفته که بهت نداده

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله