2777
2789
عنوان

اعتماد ب شوهر

213 بازدید | 16 پست

‌بچه ها من تقریبا نزدیک دوساله ازدواج کردم سه سالم نامزد بودم  هیچ چیزی ازش ندیدم قبلام مزاحمش میشدم حتی موقعه ای ک مجرد بود جواب نمیداد  حالا نمیدونمم چون فک میکرد رفیقاشه جواب نمیداد یاکلا ادم خوبیه تا حالام چیزی ازش ندیدمو اعتماد داشتم بهش خیلی اما الان چند وقتع بهش اعتماد ندارم خودشو فهمیده نمیدونم چرا اینجوری شدم میترسم بهم خیانت کنه  و..

اخه یه رفیقی داره زنش خیلی اذیتش میکنه  بعد ی روز داشتیم حرف میزدیم منو شوهرم گف اگه من جای فلانی بودم( رفیقش) همه کاری میکردم زنش خیلی بده منم گفته همه کار گف ارع همه کار گفتم حتی خیانت چیزی نگف ولی میدونم منظورش اونم بود منم بهش گفتم متاسفم برات و.... چند باری ام فیلم پ..ورن دیدم تو گوشیش نگا کردع وقتایی ک من نبودم الان کلا یجوری شدم شوهرمو خیلی دوس دارم اونم میگه من عاشقتم تو همه کسمی از این فکرا نکن ولی چیکار کنم اعتماد ندارم بهش جوری شده ک خودش متوجه شده☹️حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم اصن  انقدم تو نینی سایت و دور و ورمون خیانت اینا زیاد شده دیگه اعتماد نمیتونم بکنم ب هیچکس  تروخدا  بگید چیکار کنم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.