2777
2789
عنوان

سه ماهه عقدم کاش ازدواج نمی‌کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 80 پست
جرات نمی‌خواد عزیزم مگه میخوای خلاف کنی زندگی خودته ، فوقش مردم چن روز اول یه زر مفت بزنن تموم میشه ...

😭😭 ولی من نمیخواستم زندگیم اینجوری بشه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ادامه میدی پس

طلاق رو یه شکست بزرگ میدونم از آینده ی بعد از طلاق میترسم ولی میدونم که این آدم برای زندگی من آدم درستی نیس

چی میگه شاید بلد نیست محبت کنه برید مشاوره

متاسفانه علاوه بر نبود علاقه اخلاقش هم خوب ینس ‌ نمیدونم کدوم دردو بکشم

هنین که اسمشو از شناسنانه ات میشه پاک کنی عالیهبعدم ترس نداره میشه مثل دوران قبل ازعقدت

لعنت به فرهنگ غلطمون . منطقه ما به دیدشون عوض میشه به کسی که طلاق گرفته

خدا نکنه عزیزم . نمیدونم بخدا نمیدونم انگار یه طوفان بود اومد همه چیمو با خودش برد . آدم متوجه نمیشه ...

بعضیا فقط بیرون از خونه برای دیگران اخلاقشون خوبه تو زندگی یه قرون هم نمی ارزن...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دختر خوب منتظر چی هستی ، می‌خوای خودتو برای کی دور از جونت کور و پیر کنی آدم بی لیاقت

کاش سرنوشتم اینجوری رقم نمی‌خورد 😔 خیلی ناراحتم از اینکه یک نفر. زندگیمو نابود کرد.  شنیدم خودشم خیلی ناراحته لاغر شده شکسته شده.  فک میکردم حداقل خودش بیخیاله ولی اونم انگار ناراحته

😭😭 ولی من نمیخواستم زندگیم اینجوری بشه

افکار منفی رو از خودت دور کن ، متاسفانه گاهی اوقات هر انتخابی درست نیست ، همون انتخاب نادرست یه نشونه توی تاریکیه پس مثبت فکر کن

اتفاقا این قضیه شد یه درس و تجربه برای اینکه در آینده یه انتخاب درست تری داشته باشی

بعضیا فقط بیرون از خونه برای دیگران اخلاقشون خوبه تو زندگی یه قرون هم نمی ارزن...

متاسفانه منم گیر همچین آدمی افتادم. تا آدم نمیره زیر یه سقف متوجه نمیشه

افکار منفی رو از خودت دور کن ، متاسفانه گاهی اوقات هر انتخابی درست نیست ، همون انتخاب نادرست یه نشون ...

از کجا معلوم خواستکار خوب داشته باشم . نکنه همه مثل این بشن 

طلاق رو یه شکست بزرگ میدونم از آینده ی بعد از طلاق میترسم ولی میدونم که این آدم برای زندگی من آدم در ...

🤨 فرض کن بجای رشته دلخواهت اشتباهی یه رشته دیگه انتخاب کردی الانم میخوای تغییر رشته بدی

مگه چخبره جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعت

از شرایط طلاق فقط جراتش رو ندارم

تو رو قران خودتو از دستش خلاص کن فردا بخاطر تو دوتا بچه میمونه رو دستت که اونام بی محبتی میبینن

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲