2777
2789
عنوان

سه ماهه عقدم کاش ازدواج نمی‌کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 80 پست
عزیزم قربون قلب شکسته ات💔چرا بدون شناخت سریع عقد کردی آخه فدات شم؟

خدا نکنه عزیزم . نمیدونم بخدا نمیدونم انگار یه طوفان بود اومد همه چیمو با خودش برد . آدم متوجه نمیشه چیشد چطور شد . از بس تو اجتماع آدم خوبی بود ولی نگو اخلاق نداره واسه زنش 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شناخت باید چیکار کنیم منم خواستگار دارم سنتی گفتن بمدت تلفنی در ارتباط باشیم خوبه؟چون من دانشجو ...

10 تا اصل مهم هست

یک رفتار همسر با خانوادش

دو رفتار همسر با دوستاش و همکارش

سه اعتقادات

چهار  تفاهمات اخلاقی اینکه هر دوتون از چه اخلاقی خوشت میاد یا ن

پنج ذهن اقتصادی 

یعنی  الان این مرد تا امروز چی از خودش داشته دستاوردش چی بود

الان اینا به ذهنم میاد زیاده....

https://t.me/Mlody_kor

کاش همه مثل شما روشن فکر‌بودن . خودم شاغلم مستقلم خانوادم پشتمن و باکره ام ولی جرات طلاق رو ندارم

جرات نمی‌خواد عزیزم مگه میخوای خلاف کنی زندگی خودته ، فوقش مردم چن روز اول یه زر مفت بزنن تموم میشه میره 

اینایی ک راجب پسره گفتی ازش پیداست بدرد نخوره حیف تو نیست دختر قشنگم سنی نداری ، همه چی تمومم ک هستی برای خودت و آینده ات ارزش قائل شو

بخاطر اینکه شناخت ندارین سری میرین پای سفر عقد

بخدا حق ترین حرفی که شنیدم خودم هم بابام همین بلا رو سرم اورد  نزاشت با هم مدتی رفت و امد داشته باشیم تا همدیگرو بیشتر بشناسیم الان افتادم تو چاه هیچ کسی هم حالمو نمی پرسه 

با عرض معذرت دیوونع ای . پس بشین و این قهر کردناشو تحمل کن دیگه

من طلاق میگیرم فقط از طلاق خیلیییی میترسم 

برو پیش مشاوراگه زندگیت،ارامشت برات مهمه قبل عروسی قششششششششنگ یه فکراساسی کن

مشاورم گفت تا عید صبر کن اگه خبری ازش نشد طلاق بگیر 

بخدا حق ترین حرفی که شنیدم خودم هم بابام همین بلا رو سرم اورد نزاشت با هم مدتی رفت و امد داشته باشی ...

ایشالا زندگیتون روال خوشی طی کنه سعی کنید با حرف و محبت کلامی درستش کنید

https://t.me/Mlody_kor

ببین اصلا فک نکن مطلقه میشی و فلان مردم شوهر طلاق میدن عین خیالشون نیست فکر خودت باش ! الان اینه دور ...

من خیلی به محبت نیاز دارم ولی اون اصلا محبت نمیکنه.  میدونم آدم من نیس میدونم ولی از طلاق میترسم 😔

در دوران عقد احترام نزاره عاشق نشه خرج نکنه تا اخر همینه

متاسفانه با بد آدمی طرفم . حس میکنم اختلال شخصیت داره