2777
2789
عنوان

دخترای گلم یکم بمن گوش بدین

214 بازدید | 8 پست

دوستان من یه مادرم.یه مادردغدغه مندونگران آینده ی تک دختر وتک فرزندش ۱۶ سالش.خیلی ازخانما اینجا مادرن.بغضی وقتا تو یسری ازتاپیکا نظراتی میخونم یا عنوان تاپیکارو میبینم واقعا تنم میلرزه.رابطه ی جنسی تو دوران دوستی.چرا یسریا راحت عنوان میکنن این مسئله رو.میگن که داشتن یادارن.اخه چرا.من مادر با هزار بدبختی دخترمو بزرگ کنم.انوقت یکی ازراه برسه به اسم دوستی عشق همچی منو به تاراج بده حالا آیا بیاد جلو یانیاد.دخترای من بخدا این روشنفکری نیس قدر خودتونو بدونین.راحت تو دسترس نباشین.کف کفش نمیگم مومن ولی مسلمان که هستیم خدارو که قبول داریم .بخدا بخدا این زناس.گناه کبیرس.ما این روش زندگیمون نیس این واسه ماها نیس.براتون عادی نشه توروخدا.نگین بتوچه بدن خودمونه.این افکار قدیمیه.مگه خدا حرفاش حرف تاریخ مصرف وانقضا داره آخه.بغیر ازشرع ازلحاظ انسانی واخلاقی هم درست نیست بخدا.بدنت مثل الماسه چرا میزاری به تاراج ببرن.یکم ازخدا بترسید .بخدا رعایت این مسایل ربطی به حکومت گرونی فشار اقتصادی وآی فساد مسئولین واین آخوند واون آخوند نداره.خدا خودش گفته تو قرآنش. یکم مقابل خدا واینستین.یکم مجادله نکنین.بخدا خدا خودش تو قرآنش گفته ربطی هم به هیچ آخوندی نداره.توروخدا دخترم نکن.نذار بهت دست بزنن نزار به تاراج ببرنت .پسری که دوست داشته باشه عاشقت باشه میمونه کنارت میاد میبرتت تو زندگیش نه اینکه تو بخوای ازخودت مایه بزاری ونگهش داری اون بلاخره میره وتو میمونی حیایی که ازبین رفته زنایی که انجام شده روح لطیفی که خراشیده شده وپدرومادری که ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بهش گفتم خبری از رابطه ی جنسی نیسخواست رابطه رو جدی کنه و خوشش اومد کلا اگه تو این مسائل راحت وا ...

افرین به شما عزیزم .معلومه خداروشکر طرفت آدم پاکیه خداروشکر

واقعا خیلی جای تاسف داره

احست به این نظر پاکتون

ولی متاسفانه جوونها اصلا به این چیزا فکر نمیکنند، و همین مسئله وادادگی دختران باعث شده دیگه پسرها ازدواح نکنن.

مگه یه جوان پسر چی میخواد؟ خوردو خوراک و همین مسئله جنس مخالف

اولی رو که توی خونه مادر و خواهر دارن آماده میکنن، دومی هم که به راحتی تو خیابون در دسترس هست.

دیگه برای چی اینهمه خرج کنند و آخرش هم دعوا و ...

خدا به همه جوونها رحم کنه و راه رو از چاه نشونشون بده.

پدربزرگ نوه هام هستم ؛ خدا هممون رو حفظ کنه
احست به این نظر پاکتونولی متاسفانه جوونها اصلا به این چیزا فکر نمیکنند، و همین مسئله وادادگی دختران ...

بله متاسفانه واقعیت تلخیه که تغییرش تقریبا فراگیرشدنش غیر ممکن به نظر میاد.