2777
2789
عنوان

آیا نامزدم خودشیفته اس

680 بازدید | 23 پست

از خودش زیاد تعریف میکنه،  میگه تا حالا به کسی چشم نگفتم و دوست داره همه بهش چشم بگن. هیچ محبت نمیکنه. وقتی بحثی پیش میاد با قهر کردن و جواب ندادن گوشی و سکوت و توهین روبرو میشم. سر چیزای کوچیک سرم داد میزنه ، حس صمیمت نکردم باهاش، خیلی به تمیزی حساسه ،خودش هیچ محبتی نمیکنه و انتظار داره من بهش محبت کنم و به حرفاش گوش کنم ولی خب منم وقتی محبتی نمیبینم باهاش لج میکنم و اونم میگه تو به درد من نمیخوری  

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

من باشم میزنم بهم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم میزنم بهم

خودم آدمیم که به راحتی میزنه بهم ولی بخاطر آبرو واقعا موندم چیکار کنم . بخاطر آینده مبهم فعلا منتظرم 

چرا از جدایی و تبعاتش می ترسی

خب منطقه ما طلاق عادی نشده مردم میگن دختره نتونست یه زندگی رو نگه داره . خانوادم از پردم حرف می‌شنون ناراحت میشن. از آینده بعد طلاق که نمیدونم چه اتفاقاتی در انتظارمه میترسم. اون روز همکارم میگه بخت ففط بخت اول اینارو می‌شنوم میترسم

این ادم سمهاصلا وابستش نشو که پر از دردسره فقط

محبت نمیکنه اصلا. حتی جند بار گریه کردم که محبت چرا نمیکنی اصلا عین مردس میگه خیلی به محبت توجه نکن به چیزای دیگه توجه کن 

خب منطقه ما طلاق عادی نشده مردم میگن دختره نتونست یه زندگی رو نگه داره . خانوادم از پردم حرف می‌شنون ...

عزیزم خانم معلم 

فردا ازدواج کنی و جدا بشی 

اون وقت مردم چی می گن 

خرف مردم مهم نیست 

برای خودت  زندگی کن 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....