2777
2789

ما وارد مرحله آشنایی هستیم داریم آشنا میشیم بصورت جدی باهم.. حدودا ۲ ماهه...هرچند ۸ ماهه داخل اکیپ همو میدیدم...

الان ک بیرون میریم پول کافه غذا همه چیو خودش حساب میکنه..خسیس نیست..

الان میخواییم بریم تور با رفیق های قدیمیمون.. 

پرسید ازم باهم ثبت نام کنید یا جدا جدا؟

بهش گفتم خبر میدم.. حالا بنظرتون بزارم پول تور رو خودش حساب کنه؟؟  نظرم اینکه خودم حساب کنم.. بعد پول تلکابین اونجارو اون حساب کنه...

همه رو بزارم خودش حساب کنه میگ چ پولکیه دختره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما الان در مرحله قبل ازدواج هستین ، اصلا نیاز نیست به اون بگی فکر کنم که اون فکر کنه که باید تقسیمی صورت بگیره ! بنظر من قبل ازدواج هزینه بیرون رفتن و خرج کردن با مرده بعدش ، بعد ازدواج همسر کمکش میکنه نه تقسیم کنه ! 

شما جای دیگه جور دیگه جبران میکنی ! 

حالا که گفتی فکر کنم بنظرم یکم بده بهش بگی تو خساب کن ، باز خودت ببین اخلاقش چجوریه!

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من همه چی رو خودم حساب میکردم

دوست ندارم منت کسی رو سرم باشه 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
شما الان در مرحله قبل ازدواج هستین ، اصلا نیاز نیست به اون بگی فکر کنم که اون فکر کنه که باید تقسیمی ...

ایجوری ورشکست میشه همه چیو بخاد خودش حساب کنه

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺