2777
2789

واقعا کی می‌ره حرم امام حسین یا هر حرمی پیش اهل بیت که نامه حاجت منم برسونه ضریح 😔🥺

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله قسمت شه من چهارم میرم پابوس آقا امام رضا 

دعا کن مشکلم حل شه فردا 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

نرفته خوندنش گلم. من دانشجو بودم نامه نوشتم بدم دوستام که دارن میرن حرم. تو نامه نوشتم بطلب منم بیام. باورت میشه نامه رو خودم بردم به طرز عحیبی طلبیده شدم باهاشون رفتم. همینجا هر چی میخوای از ته دل بگی مطمعن باش میشنون. ببخشید حرم نمیرم وگرنه میگرفتم ازت

نرفته خوندنش گلم. من دانشجو بودم نامه نوشتم بدم دوستام که دارن میرن حرم. تو نامه نوشتم بطلب منم بیام ...

الهی من فدات شم اجی انشالله همیشه حاجت روا بشییی 💙🤍💓⁦🤲🏻⁩

اره میدونم اما وقتی نامه م میرسه حرم قلبم قرص میشه 😔

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

امیدوارم امسال بتونم برم یعنی من امسال میخوام برم دیگه

انشاللله حاجتتو بگیری رفتی زیر قبه برای ظهور خیلی دعا کن

من جمعه حرکت می کنم اول میرم نجف

لطفا رفتی کربلا به اقا ابوالفضل بگو لطفا تو خوابم بهم گفتی برو درخونه ابوالفضل بزن اون حاجت میده بهش بگو دیگه خستم به همه قسمت دادم به مادرت شفای بیماران لاعلاج  که خودمم که گرفتارم ،😞😞به دختر پنج سال رحم کنه یتیم نشه.  مامان رها