امروز روز پنجم بعد شیدینگ لب. دیگه کامل پوسته های خشک روی لبم جدا شدن. ولی انگار رنگ نگرفته اون طور که فکر میکردم
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون بهتر که پررنگ نشد واقعا زشته. در حدی باشه که صورتت بیروح نباشه و یه خرید بخوای بری نیاز به رژ ...
خب به نظرم در اون حد هم نیست.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
از خواهر یا مادرت بپرس ببین نظرشون چیه چون با عکس هم مشخص نمیشه...
همسرم میره میاد نگاه میکنه میگه مثل قبلن که. ولی یه ذره رنگو گرفتن. خودم اونو حس میکنم. اگه بخوام یه درجه رنگ بهشون بده تو ترمیم دوباره پول باید بدم؟ ۱۰ روز دیگه بلید برم ترمیم