2777
2789

ایفون ۱۵ بدون ریجستر باطری ۹۹ رنگ مشکی گرفتم  آکبند ۱۰ تومن اضاف باید میدادم دیگ نگرفتم همینجوری به بابام ی عالمه فشار اومد کوفتم شد اصلا 😪 دلم میسوزه واسش اما از اونطرف برای خودمم که دوستام کلاس میزاشتن با گوشیشون ونمیدادن دستم دلم میسوزه🥲 خلاصه گرفتم اما هیچ دلم به نچسبید عذاب وجدان دارم همش کوفتم شد اصلا 

یه کاریو شروع کن به پدرت به جای اون پول کمک برسون 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ایفون گرفتم فکر میکردم چه شاخیه

الان برام خیلی معمولی شده کاش پولشو میدادم طلا میگرفتم 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

مبارکت باشه عزیزم

وای من شوهرم برام گرفته بودربعد کاملا یهویی نمیدونم چیشد اصلا شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم رو صفحش یه خش افتاده😑انقدر حرص خوردممم که نگو

هنوزم میبینمش حرص میخورم شوهرم هی میگه ول کن مهم نیست ولی من حرص میخورم 

منتظرم هلثش بشه 80 دیگه بفروشمش

مبارکت باشه.ولی من باشم زورم میاد این همه پول بدم فقط چون بقیه دارن.با گوشی قیمت پایین تر هم میشه گذ ...

من دانشجوم ۹۹ درصد ایفون دارن هر کیم بگه واسم مهم نیس من با نوکیا میرم چرت میگه بلاخره سخته ی چیزی از بقیه کم داشته باشی

مبارکت باشه عزیزموای من شوهرم برام گرفته بودربعد کاملا یهویی نمیدونم چیشد اصلا شب خوابیدم صبح پاشدم ...

مگه گلس ننداختی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

آیفون ۱۵ بدون رجیستر به چه دردت میخوره ادمین یا عکاسی ؟ صرفا میخوای دستت بگیری ؟ 

من ۱۳ دارم ولی شوهرم بهم داد خیلی مخالف بودم که هزینه زیاد بابت گوشی بدم ولی بحرفم گوش نداد و خرید اخرشم حوصلشو نداشت داد بمن ولی در کل آیفون اونم مدلای بالا تو این وضعیت فقط بدرد بلاگرا عکاسا ادمینا میخوره

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️