2777
2789

بچه ها من ۲بار وام‌گرفتم بار اولم سکه خریدم ک اوکی بود

بار دوم سکه سفارش دادم باز

اینسری بردم به هرروز طلا فروشی هیچکس نخرید

۳ ۴ نفر آخرم گفتن تقلبیه 

قسط وام دیجی پی رو پرداخت نکنم چی میشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش شکایت کن وام رو ندی هرماه دیرکرد میخوره چند سال دیگه هم بدی اونوقت دیگه اصلا وام نمیده 

من اسنپ عوضی این کارو باهام کرد 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سکه رو طلا فروش باز کرده الان هرچی زنگ میزنم ب پشتیبانی میگن رسیدگی میکنیم

رسیدگی نمیکنن ببخشید زر مفت میزنن

پشتیبانای دیجیکالا خیلی به درد نخورن من یبار بخاطر اینکه مامور ارسال بستمو خیلی دیر آورد و یبارم بخاطر اینکه اصلا نیاورد زنگ زدم بهشون گفتن رسیدگی میکنیم ولی هیچچچچ کاری نکردن

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

ازش شکایت کن وام رو ندی هرماه دیرکرد میخوره چند سال دیگه هم بدی اونوقت دیگه اصلا وام نمیده من اسنپ ع ...

بجهنم غلط کنم دیگه وام بگیرم کلا نمیخوام دیگه خرید کنم

من سفته و اینا توی بانک تجارت زدم

مشکلی پیش میاد پرداخت نکنم؟؟

رسیدگی نمیکنن ببخشید زر مفت میزننپشتیبانای دیجیکالا خیلی به درد نخورن من یبار بخاطر اینکه مامور ارسا ...

اره دقیقا الان هم هردیقه زنگ میزنن ک چرا پرداخت نمیکنین 

گفتم سکه تقلبی دادن گفتن ما پیگیری میکنیم ولی شما باید پرداخت کنین