2777
2789
عنوان

کمک زن و شوهر خجالتی و کم حرف

733 بازدید | 32 پست

سلام ،من و شوهرم هردومون خجالتی و کم حرفیم توی جمع زیاد نمیتونیم صبحت کنیم، خودم مثلا موقعه صبحت همش نفس کم میارم و آب دهنمو قورت میدم  خیلی بده آدم اینجوری باشه دوس ندارم طرف بفهمه خجالتیم چون اینجوری بدتر میشم....چیکار کنم خوب بشم، حالا اگه فقط خودم اینجوری بودم بازم طوری نبود ولی چون شوهرمم مث خودته ناراحتم،فرض کنید یه مهمونی میاد خونه هیچکدوم خوش صحبت نیستیم که مجلس رو گرم کنیم

من الان چهار ماه که ازدواج کردم تا الان هروقت مهمون داشتیم خانواده شوهرمم بودن مثلا پدر شوهرم مجلس رو گرم میکنه .با خودم میگم بعدا که اونا نیستن چیکار کنیم چجوری مشکل خودمونو حل کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره های فن بیان زیاد تو اجتماع باشید بگید بخندین مشکلی ندارید که موقع خواستگاری چطور حرف زدید؟چقدر ...

موقعه خواستگاری اولش استرس داشتم بعد خوب شدم ولی همسرم از خجالت پیشونیش عرق کرده بود😂🥲

ببین اصلا برات مهم نباشه که الان حرف بزنی دیگران راجب تو چه فکری میکنن 

فکر میکنی اینایی که تو جمع حرف میزنن حرفای مفیدی میزنن؟ نه بابا چرتو پرت 

فقط حرف میزنن که مجلسو گرم کنن 

منم عین توام ولی اینکارو کردم  بالاخره تو جمعا باید خودمونو نشون بدیم بخصوص تو که شوهرتم اینجوریه حداقل تو جمعا تو خودی نشون بده

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
موقعه خواستگاری اولش استرس داشتم بعد خوب شدم ولی همسرم از خجالت پیشونیش عرق کرده بود😂🥲

خخخخخ بر عکس ما .....داشتیم حرف میزدیم من حتی نگاشم نمیکردم ....گف فلانی سره بگیر بالا گردنت شیکس.....الان خدارو شکر خجالتی نیستم کلن کم حرفم 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده