2777
2789
عنوان

کمک زن و شوهر خجالتی و کم حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 32 پست
به باباش نرفته ، دست خودشم نیست

منم همین جوریم

اینکه گفتی کلی تو مهمونی کمک می کنه واسه اینه کمتر پیش مهمون باشه

من سعی می کنم ادای مادرم و مادرشوهرم رو تو مهمونی ها در بیارم

مثلا نحوه ی احوال پرسی و ادامه دار کردن حرفا رو ازشون یاد گرفتم

منم همین جوریماینکه گفتی کلی تو مهمونی کمک می کنه واسه اینه کمتر پیش مهمون باشهمن سعی می کنم ادای ما ...

آخه من نميتونم ادا در بیارم کلا خودمم

آفرین دقیقا همینه نمیخواد ساکت بشینه اونجا واسه همین خودشو به اینجور کارا سرگرم میکنه مث قلیون اماده کردن و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها من یه مشکل دیگه ام دارم تقریبا دو سال و نیم از همسرم بزرگترم همیشه استرس اینو دارم که یکی بفهمه یا شناساممو ببینه بفهمه که چند سال اختلاف سنی داریم 

دوس نداشتم کسی این موضوع رو بفهمه چون میدونم اگه بفهمن آشنا و فامیل انرژی منفی میدن یا طعنه میزنن و... چنتا از فامیلمون با خانواده شوهرم از قبل آشنا بودن و رفتار آمد داشتن، سن منم که میدونستن بعد نامزدی یکیشون زنگ زد به پدر شوهرم صحبت کرد بعد گفت راستی پسرت چند سالشه اینام حقیقتو گفتن، اونا اینقد فوضول بودن میخواستن بفهمن من بزرگترم یا نه.مثلا یه‌روز دختر عمومم اومد خونمون گفت راستی فک کنم فلان سال با شوهرت تفاوت سنی داری منم گفتم نه هرکی گفته الکی گفته اونم گف فلانی(هموناکه گفتم خانواده شوهرمو میشناختن) کلن در این حد عقده ای تشریف دارن.. برا همین دوس ندارم کسی بفهمه بعدم.از نظر قیافه من خیلی بیبی فیسم و شوهرم از سنش بیشتر میزنه هرکی منو دیده میگه ۲۵ سالته.

خلاصه این ترس و استرس همیشه با منه...