2777
2789
عنوان

کمک زن و شوهر خجالتی و کم حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 32 پست
طبیعیه اول ازدواجبعدا بچه میاد و بزرگتر میشین و گرم‌میشه مجلسبعدم سخت نگیر هر کسی یجوریهحرف بزنی غیب ...

اره هرکسی یجوریه مثلا من خجالتم کمتره تا شوهرم اون خیلی کمتر از من صحبت میکنه وقتی مهمونی تموم میشه میگم چرا با مهمونا حرف نزدی ناراحت میشم از دستش

ولی توی کارا اینقد کمکم میکنه که نگو حتی نمیزاره من چایی بزارم جلو مهمون

تجربه من: 

قرار گرفتن در موقعیتهایی که مجبوری اونجا باشی و حرف بزنی باعث میشه مهارت کسب کنی مثلا شاغل بودن یا دانشگاه 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره های فن بیان زیاد تو اجتماع باشید بگید بخندین مشکلی ندارید که موقع خواستگاری چطور حرف زدید؟چقدر ...

نمیدونم زیاد حوصله کلاس و اینارو هم ندارم اخه مثلا مشاوره دو سه باری رفتم هر جلسه خداتومن میگیره 

اره هرکسی یجوریه مثلا من خجالتم کمتره تا شوهرم اون خیلی کمتر از من صحبت میکنه وقتی مهمونی تموم میشه ...

وای توروخدا بهش نگو گناه داره

غرورشو خرد نکن

دست خودش که نیست مدلشه دیگه

اذیتش نکن

اره هرکسی یجوریه مثلا من خجالتم کمتره تا شوهرم اون خیلی کمتر از من صحبت میکنه وقتی مهمونی تموم میشه ...

تو اگه بهش اعتماد به نفس بدی و ببریش بالا 

وقتی با خودت صحبت میکگه مثلا بگی چقد اطلاعاتت خوبه چقدر قشنگ صحبت میکنی چقد شمرده و ... هر چیز مثبتی که یکم توی صحبت کردنش میبینی

کلی اعتماد به نفس میگیره و تغییر میکنه

ولی با غر زدن بدتر خود کم بینی و احساس بد به خودش میگیره و هی بدتر میشه

چه جالب، خوبه هر دوتون اینطوریین، خب از قبل به حرف هایی که میخوای بگی فکر کنبفرمایید شام نگاه کن ببی ...

مثلا یه چیزایی میاد تو ذهنم که بپرسم اما قبلش همش آب دهنمو قورت میدم خودمو اماده میکنم بعد میگم همش دهنم خشک میشه از استرس

یجوری قورت میدم که نفهمه مثلا الکی سرفه میکنم😂این موضوع اذیتم میکنه

ما هم مث شماییم. 10 ساله ازدواج کردیم دوتا بچه داریم هرکی میاد خونمون بعد 10 دقیقه میره😆مگه چندنفر ...

🤣 نه من اگه یه موضوعی پیدا کنم دوس دارم درموردش حرف بزنم و  میزنمم اما بیانش برام سخته

مثلا یه چیزایی میاد تو ذهنم که بپرسم اما قبلش همش آب دهنمو قورت میدم خودمو اماده میکنم بعد میگم همش ...

ببین هر کاری اولش سخته، منم قبلا اصلا تو جمع حرف نمیزدم همش میگفتن چرا انقدر ساکتی، 

سعی کن خودت که تنهایی بلند بلند حرف بزن و تمرین کن فکر کن مهمون اومده برا خودت آواز بخون، از رو کتاب بلند بخون، کم کم ترست میریزه، بعدشم از هیچی نترس فوقش یه سوتی میده هیچی نمیشه 

تجربه من: قرار گرفتن در موقعیتهایی که مجبوری اونجا باشی و حرف بزنی باعث میشه مهارت کسب کنی مثلا شاغل ...

درسته ولی خب فعلا خانه دارم، قبل دانشگاه اوضام خراب بود بعدش بهتر شدم ولی بازم مشکل دارم

وای توروخدا بهش نگو گناه دارهغرورشو خرد نکندست خودش که نیست مدلشه دیگهاذیتش نکن

اره بعدش خودم پشیمون میشم 

چون اونم مث خودمه کمبودامو روی اون خالی میکنم میگم چرا توهم باید مث من باشی‌...😔

تو اگه بهش اعتماد به نفس بدی و ببریش بالا وقتی با خودت صحبت میکگه مثلا بگی چقد اطلاعاتت خوبه چقدر قش ...

چه بد

میدونی  بنظرم چون خودم از این موضوع ( داشتن عتماد به نفس) لبریز نیستم انگار نمیتونم همچین کلماتی رو به اونم منتقل کنم