2777
2789
عنوان

سختی این روزا

49 بازدید | 3 پست

"این روزا همه‌مون خسته‌ایم، دلگیر، نگران... 

همه چیز سخت شده، قیمت‌ها، آینده، روزایی که معلوم نیست چی قراره بشه. اما چیزی که هنوز داریم، خود ماییم... آدمایی که توی همین سختیا، هوای همو دارن. توی یه کشور زخمی، هنوز آدمایی هستن که دست همو می‌گیرن، که دلشون برای هم می‌تپه، که وقتی یکی کم میاره، یه نفر هست بگه: "نگران نباش، با هم درستش می‌کنیم."

شاید خیلی چیزا ازمون گرفتن، ولی هنوز دل‌هامون برای هم می‌تپه، هنوز امیدمون به همدیگه‌ست. اگه قراره یه چیزی نجاتمون بده، همین با هم بودنمونه... همین که نذاریم این روزا، ما رو از هم دور کنه.

با هم بودن خیلییی مهمه تا بتونیم از پسش بربیاییم و این روزا رو تحمل کنیم 🤍

عزیزم چقدر خوب نوشتی 

قلمت گیرا بود

دقیقا همینطوره این روزا وقتی هنوز ادمایی رو میبینم که با محبت بهمون لبخند میزنن و کمکمون میکنن به جای اینکه برامون چاه بزنن 

تنها چیزی که امید و ندا میده برای ادامه همین ادمان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر خوب نوشتی قلمت گیرا بوددقیقا همینطوره این روزا وقتی هنوز ادمایی رو میبینم که با محبت بهمو ...

دقیقا همینطوره عزیزم .... به نظرم کنارهم بودن میتونه حال بد این روزا رو ازمون دور کنه یا حداقل این روزا قابل تحمل تر بکنه