2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟شرکت کردین شما؟

آره عزیز

البته مونده به خودتون 

شما صفر واقعی هستید یا صرفا ضعیف؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

تجربی ام

پس ادبیات رو یکتا حتما ببین تو تل 

قول میدم زیر ۱۹ نمیشی نهاییو

من خودم فنون و ادبیات یکتا و فیض ابادی میدیدم باهاشون ۱۰۰ زدم خیلی خوبن اگر نمره ادبیات خاستی ببین 

بین استاد ها شما که آشنایی دارید یکم درمورد نحوه تدریسشون اینکه واسه یه دانش آموز با پایه ضعیف یا مت ...

من هادیان فرد فرهمند نیا کرمی شجاعی و چلاجور انتخاب کردم 

تدریسشونم  عالیه

به امید ارزو های قشنگمممم

آره عزیزالبته مونده به خودتون شما صفر واقعی هستید یا صرفا ضعیف؟

صفر واقعی که نیستم 

از وسطای آبان اومدم خوندم ولی خوب کلاسی چیزی نداشتم ریاضی که اصلا سمتش نرفتم 

زیست حالا یه حرفی تست زدم بیشتر فصلهای ترم اول دوازدهم رو 

فیزیک و شیمی هم که مگه بعضی حفظیات یا چیزایی که با درسنامه خوندم بلد باشه روش تستی بلد نیستم 

الان یجوریم که انگار هیچی بلد نیستم 

صفر واقعی که نیستم از وسطای آبان اومدم خوندم ولی خوب کلاسی چیزی نداشتم ریاضی که اصلا سمتش نرفتم زیست ...

خب پس یچیزایی بلدی آشنا هستی به دردت میخوره 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن