2777
2789

فکر کنم راحت نبود پایین،گفت بیا تو پایین بخواب من بالا

من گفتم نه چون اصلا برام ممکن نیست جایی یه غیر از تخت خودم

بعدش یادم اومد که وقتی رفته بودم خونشون من رو گفت بخوابم رو تخت خودش روی زمین خوابید هی اصرار کردم ولی گوش نکرد که بیاد روی تخت

البته من دوتا تخت دارم ها یکی پایین یکی بالا یعنی اونم روی تخت بود

کاش به حرفش گوش میکردم ذهنم درگیره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مهمون بود یه شبو رو تخت خودت نمیخوابیدی اگه برات ممکن نیست جایی غیر تخت خودت چطور تو خونه اونا ...

اون شب بقیه اعضا خانواده دکتر بودن مجبور بودم منم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بعدم نمیدونی معذرت خواهی کنی یا نزاری قضیه بزرگتر شه🤪

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

چجوری ثابت کنی که قصدی نداشتی

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

خب اونم رو تخت بوده زمین که نبوده بنظرم از نظر بهداشتی هرکی رو تخت خودش بخوابه بهتره و برای مهمون هم رختخواب جداگانه تمیز اماده کنیم بهتره تا جامونو بدیم بهش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بعدم نمیدونی معذرت خواهی کنی یا نزاری قضیه بزرگتر شه🤪

دقیقا دقیقا 

خب اونم رو تخت بوده زمین که نبوده بنظرم از نظر بهداشتی هرکی رو تخت خودش بخوابه بهتره و برای مهمون هم ...

اره نظر منم همین بود 

ولی اون موقع خیلی خسته بودم دوست داشتم سر جام بخوابم فقط🤣😭

بالا پایین شد نفهمیدم چیشداشکال نداره بابا

دوست داشت سر جای من یعنی تخت بالا بخوابه گفتم نه