2777
2789

سلام دوستان.به نظر من دوران بارداری بخاطر تغییرات جسمانی و هورمونی به اندازه کافی بار روانی و استرس داره.بیاین دست ب دست هم محیطی شاد بسازیم.جای تاسف داره که تاپیکهای "خیانت همسر" "فلانی کتک زد" یا "تنفر از خانواده همسرم و همسر " پربازدیدترین تاپیکهاست.البته قصد جسارت به دوستانی که میان دردودل میکنن ندارم اما جواب ۹۰ درصد کاربرها نه تنها غیر کارشناسه است (از قبیل : طلاق بگیر...توام بزن....جدا شو...) بلکه فضا رو به نوعی به سمت ناراحتی میبره

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

بهترین خاطره ما  ژوژمان داشتیم و استادم کارامو دید و بهم گفت اگه نمره ایی بالاتراز 20بود اونو بهت میدم  یه حس غرور و خوبی داشت که تا الان تو گوشم زمزمه میشه

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین چراغ رو خودم روشن کنم. یکی از بهترین و شادترین خاطره زندگیم شنیدن صدای قلب دخترم بود...و دیدنش توی سونوگرافی.الله اکبر که خدا چی خلق کرده.چقدر کوچولو اما کامل...😘🤗

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی
سلام عزیزم. من یه سوال داشتم. توی دوره بارداری استفاده از گوشی ایرادی نداره؟ چونکه واقعا به اندازه ک ...

ی دکتر تو اخبار شبکه یک نشون میداد میگف هنوز نتونستن ثابت کنن موبایل واسه حامله ها خطرناکه من ی ماه پیش اینو دیدم نمیدونم تا حالا دانشمندا چیکار کردن😄

الان که بارداری حالشو ببر..زایمان کنی کلا داغون میشی..چه روحی چه جسمی.اووووووف..اینو نگفتم که بدتر نگرانت کنم.گفتم که از این روزهات نهایت استفاده رو ببری که بعد زایمان حسرت نخوری..تفریح کن...استراحت کن..خوب بخواب...

بهترین خاطره ما  ژوژمان داشتیم و استادم کارامو دید و بهم گفت اگه نمره ایی بالاتراز 20بود اونو ب ...

واقعا حس افتخار و غروری ک وصف نشدنی.احسنت.مرسی مشارکت کردین

رفتن به کربلا

و دیدن حرم امام حسین و حضرت ابالفضل

و تل زینبیه

و هم چنین سفر نجف و زیارت امیرالمؤمنین

وای که دلم پر میکشه برای حرمشون

بهترین خاطرمه

بنا بر دلایلی درخواست قطع دسترسی دادم 
الان که بارداری حالشو ببر..زایمان کنی کلا داغون میشی..چه روحی چه جسمی.اووووووف..اینو نگفتم که بدتر ن ...

ای جانم.این دومین تجربه بارداری مه.کاملا حرفتون درسته.دخترم الان سه سال و نیمه.اوایل تولدش بخاطر بی تجربگی در نگهداری ازش کارم گریه بود.اما الان با مطالعه و استفاده از تجربیات موفق تقریبا در ۹۰ درصد مواقع به موضوع مسلط شدم و دارم با دخترم زندگی که نه...بچگی میکنم.پا ب پاش میدوم و بچه بازی میکنم...

سلام عزیزم. من یه سوال داشتم. توی دوره بارداری استفاده از گوشی ایرادی نداره؟ چونکه واقعا به اندازه ک ...

منم مثل دوستمون اون گزارش رو دیدم

گفت هنوز چیزی برای ضررش اثبات نشده اما بازم خود منم به شخصه رعایت میکنم و سعی میکنم زمان استفاده ام رو مدیریت کنم

رفتن به کربلا و دیدن حرم امام حسین و حضرت ابالفضل و تل زینبیه و هم چنین سفر نجف و زیارت امیرالمؤم ...

خوش ب سعادتتون. حس غریبی است

الان که بارداری حالشو ببر..زایمان کنی کلا داغون میشی..چه روحی چه جسمی.اووووووف..اینو نگفتم که بدتر ن ...

واقعا درست می گی من الان ۵۰ روز زایمان کردم شبا کلا نمی زاره بچه بخوابم فقط دوساعت شب می خوابم

واقعا درست می گی من الان ۵۰ روز زایمان کردم شبا کلا نمی زاره بچه بخوابم فقط دوساعت شب می خوابم

یک تجربه از خودم بگم.دختر منم همینطور بود اما خیلی طول کشید تا راههای مختلف امتحان کردم.اما فهمیدم یکی از دلایل بی خوابی گرسنگی نوزاد.من از ۳ ماهگی که واقعا عاجز شده بودن از بی خوابی ،شبها حدود ساعت ۱۱ به دخترم شیر خشک میدادم.تا ساعت ۴ صبح حدودا خوب میخوابید.بعدم یا شیر خودم میدادم یا وقتایی ک خسته بودم یک واحد دیگه شیر خشک بهش میدادم.واینگونه بود ک مشکل بی خوابی حل شد