2777
2789
عنوان

کسی میدونه دانشگاه ازاد⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 49 پست
بهمن زیاد سخت نمیگیرند مهر سخت میگرفتند معدل کتبی و کل هر دو مهمه ولی بهمن اکثرا قبول میشند نگران نب ...

همینم مونده منی ک بوعلی قبول شدم دانشگاه ازاد رام ندن😂😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینم مونده منی ک بوعلی قبول شدم دانشگاه ازاد رام ندن😂😂

شما هم مثل پسر من ا زدولتی میخواهی انصراف بدی ؟؟؟ میگند اخه 7 میلیون هم ترم یک خوندند باید جریمه بدند به دانشگاه دولت ی؟ یا شما کلا ثبت نام نکردید؟

خدایا شکرت

شما هم مثل پسر من ا زدولتی میخواهی انصراف بدی ؟؟؟ میگند اخه 7 میلیون هم ترم یک خوندند باید جریمه بدن ...

نه من کلا ثبت نام نکردم خداروشکر

موندم تا الان چون نتونستم تصمیم بگیرم کدومو برم

دیگه اخرش ازاد و انتخاب کردم

مگه پسرتون چه رشته ای میخونن

شنیدم باید۶ تومن بابت انصراف پرداخت شه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

خب عزیزم رشته حقوق کلی ازمون استخدامی میتونی شرکت کنی جدا از ازمون وکالتو خب توی همه اداره ها استخدا ...

اگه رفتی حقوق و تا ۱۰ سال دیگه زنده بودیم و اکانت هردوتامونم بود بیا بگو دارم با حقوق میرم سرکار.یعنی شما نگاه نمیکنید از دهه شصتی ها تا ما ده هفتادیا با دانشگاه رفتن به کجا رسیدیم؟ما تلاش نکردیم ما آزمون استخدامی ندادیم؟اگه پارتی داری که با لیسانس آبیاری گیاهان زیر دریایی میشی مدیر یه جایی اگه پول داری که میشی صاحب کسب کاری اگه بند پ رو نداری برای دانشگاه ۱ قرونم هزینه نکن والا دارم حرص میخورم حیف  پول۴ سال رفت و آمد و چاپ و کتابی که کردیم رفتیم دانشگاه اومدیم حالا درسته یه لیسانس واجبه دیگه ولی هزینه ی دانشگاه آزاد کردن حیفه 

ما شاگرد اول کلاسمون همش‌ نمیدونم چی چی الف میشد هر ترم ارشد رتبه اش ۴ بود خبر دارم تو فروشگاه صندوقداری میکنه خب وقتی کار مرتبط نیست چه فرقی داره حقوق و باستان

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
نه من کلا ثبت نام نکردم خداروشکرموندم تا الان چون نتونستم تصمیم بگیرم کدومو برمدیگه اخرش ازاد و انتخ ...

پسرم دانشگاه دولتی عمران میخونه میگه علاقه ندارم بازار کارش اشباعه حسابداری و کامپیوتر آزاد زده از ترم بهمن بره

خدایا شکرت

اگه رفتی حقوق و تا ۱۰ سال دیگه زنده بودیم و اکانت هردوتامونم بود بیا بگو دارم با حقوق میرم سرکار.یعن ...

نه خیلی فرقه بین حقوق و باستان شناسی

من داییم خودش حسابداری خونده

و اصلا وضع مالیشم افتضاح بود خیلی بد

و هیچ اشنا و پارتی ام نداشت

ولی ازمون بانک رو قبول شد و الان ۲۰ ساله کارمند بانکه و وضعش عالیه

ببین این درسته ک با پارتی میشه ب جایی رسید

اما این تفکر غلطیه ک ما بشینیم سر جامون و هیچ تلاشی نکنیم چون پارتی و اشنا نداریم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

پیر شدیم

وای منم انقد استرس دارم اتفاقا اولویت اولمم حقوق شهر خودمون

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕