2777
2789
عنوان

از غذا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 86 پست
آخ دقیقا خورشتی ام همش نمیتونه آدم بزارهواقعا موندم چیکار کنم از همسرمم میپرسم چی بزارم میگه خودت می ...

پیراشکی گوشت ،لازانیا ،خوراک بامجون ،خوراک لوبیا ،یتیمچه بادمجون ،خورش آلو ،مرغ زعفرونی ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب نمیبازید؟ 

ما خانوادگی کباب بازیم😂

هر وقت نمیدونیم چیکار کنیم چی بپزیم به همدیگه نگاه میکنیم میگیم یه کبابمون نشه؟ 😂

دیشب هم دخترم شاممون که همبرگر بود رو نوش جان کرد و ساعت 10 خوابید 

من و همسرم تا 2 داشتیم سریال میدیدیم ساعت 2 من گرسنه ام بود عین قرقی پرید تو تراس آتیش کرد منم چند تا فیله مزه دار کردم خوردیم و خوابیدیم😂😂😂

تو کباب بازی دستتم بازه و خیلی تنوع داره 

برگ، کوبیده، جوجه، میکس، چنجه، فیله پیچ،فیله مرغ، دنده، کتف و بال و..... 

.Pain🔥you made me a believer

لامصب خیلی بده ندونی چی درست کنی‌..تهیه کردن مواد اولیه ی طرف اینچه چی بذاری ی طرف

آخ دقیقا اینکه درست میکنی طرف پسندم نمیکنه ی طرف😑

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
یه غذا امروز دیدم تو اینستا مرغ رو با پیاز چرخ کرد بهش ادویه و زعفرون اینا زد گردالی سرخ کرد بعد زرش ...

مرسی عزیزم

هر روز کلی فکرم درگیر بود 

اما الان شب قبل بش فک میکنم  چی درست کنم دیگه صب راحتم

ولی خب منم همه چی تکراریه واسم

همش میگم کاش شوهرم رستوران داشت😅

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
کباب نمیبازید؟ ما خانوادگی کباب بازیم😂هر وقت نمیدونیم چیکار کنیم چی بپزیم به همدیگه نگاه میکنیم میگ ...

چرا اونم داریم😂

ولی باید ی چی باشه ک ناهارم بتونیم بیاریم سرکار تو هفته ی بار و داریم هم کباب هم جوجه هم فست فود ولی خسته میشه آدم دیگه از طعم های تکراری

#لیست_غذا

بااین لیست دیگه نمیگید غذا چی بپزم؟

❇️ مرغ ❇️

شویدپلو بامرغ 💥زرشک پلوبامرغ 💥جوجه کباب 💥فیله سوخاری 💥مرغ سوخاری 💥چیکن استراگانوف 💥جوجه چینی 💥مرغ و آلو 💥مرغ شکم پر 💥ته چین مرغ 💥ساندویج مرغ 💥کیک مرغ 💥ناگت مرغ 💥خوراک مرغ وسبزیجات 💥قلیه مرغ 💥مرغ ترش💥مرغ پفکی 💥 مرغ پاپکورنی 💥مرغ کنتاکی 💥رولت مرغ 💥استیک مرغ💥

❇️خورشت ❇️

خورشت کرفس 💥خورشت قیمه 💥خورشت فسنجون 💥خورشت قیمه بادمجان 💥خورشت قرمه سبزی 💥 خورشت کنگر💥خورشت کدو💥خورشت گل کلم 💥خورشت کلم پیچ 💥خورشت آلواسفناج💥خورشت ریواس 💥خورشت لوبیا💥خورشت خلال بادام 💥خورشت داوود پاشا 💥خورشت ناردون 💥خورشت باقالا💥خورشت ترش واش💥خورشت بامیه 💥خورشت قارچ💥خورشت به💥خورشت ماست اصفهان 💥خورشت میگو💥خورشت نخود فرنگی💥خورشت انار💥خورشت قاتق گیلانی💥خورشت میر علی خانی💥خورشت کلم بروکلی💥خورشت فاصولیه💥خورشت زرشک 💥

❇️ پلو مخلوط❇️

رشته پلو 💥باقالی پلو 💥آلبالو پلو 💥سبزی پلو 💥لوبیا پلو💥عدس پلو 💥 ماش پلو 💥مرصع پلو💥 هویج پلو 💥استانبولی 💥دمپختک 💥کلم پلو 💥نخودپلو 💥شیرین پلو💥

❇️ کوکو ❇️

کوکوسبزی 💥کوکو سیب زمینی 💥کوکو کدوسبز 💥کوکواسفناج💥کوکوذرت💥 کوکو بادمجان 💥کوکو کرفس💥کوکو نخود فرنگی 💥خاگینه💥

❇️کتلت❇️

کتلت مرغ💥کتلت بادمجان 💥کتلت ماهی قزل آلا💥کتلت کدو سبز💥کتلت ذرت💥کتلت سویا 💥کتلت برنجی 💥 شامی💥

❇️ ماهی ❇️

💥سبزی پلو باماهی 💥ماهی شکم پر 💥ماهی کبابی 💥قلیه ماهی 💥کوکو ماهی 💥کتلت ماهی💥

❇️ فست فود ❇️

سالادالویه 💥سالادماکارونی 💥سالاد سیب زمینی 💥ماکارانی 💥فلافل 💥سمبوسه 💥پیتزا 💥 لازانیا 💥سوسیس وتخم مرغ 💥سوسیس سیب زمینی 💥سوسیس بندری💥 کالباس 💥پیراشکی گوشت 💥سوفله سبزیجات💥همبرگر💥اسنک 💥

❇️ کباب ❇️

کباب کوبیده💥کباب برگ💥کباب چنجه 💥کباب بختیاری 💥کباب قفقازی 💥شیشلیک 💥کباب ترش💥کباب سلطانی💥کباب حسینی 💥 کباب بناب 💥میگو کباب 💥 کباب ماهی قزل آلا 💥جوجه کباب💥کباب تابه ای 💥

❇️  سایر غذاها ❇️                                                        

💥آش💥 آبگوشت💥 اشکنه💥کال جوش💥سوپ💥کله گنجشکی💥تاس کباب💥کوفته تبریزی💥کوفته برنجی 💥 خوراک لوبیاوقارچ 💥خوراک لوبیا سبز💥دلمه💥کشک وبادمجان 💥میرزا قاسمی💥بادمجان شکم پر💥حلیم بادمجون💥یتیمچه💥عدسی💥دال عدس💥حلیم 💥کله پاچه 💥نرگسی💥قلیه کدو 💥بیف استراگانف 💥 چیکن استراگانف 💥پاستا آلفردو  💥آبدوغ خیار 💥کته کباب💥املت💥نیمرو زعفرانی

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
هر روز کلی فکرم درگیر بود اما الان شب قبل بش فک میکنم چی درست کنم دیگه صب راحتمولی خب منم همه چی تک ...

کاشکی خودم سرآشپز بودم احتمالا شوهرم رستوران داشت بدردم نمیخورد چون غذای خونگی دوست دارم سرآشپز بودم اون غذایی که میخواستم برای روز بخورم صفر تا صدشو خودم میپختم با خیال راحت میخوردم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕