2777
2789

دوستان فعلا نمیتونه بره دکتر راه حلی دارید البته صربه نخوره یکم پرش داشته بنظرتون چیکار کنه یکم آروم بشه دردش تجربه ی داشتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینترنت بزن حرکات فیزیوتراپی زانو. یه سری حرکت هست باید بشینه رو صندلی انجام بده. مامانم انجام داد درد رو آروم میکنه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من پای شوهرم اینجوری شد حول داغ گذاشتم چند بار بعد حرکت دادم اروم اروم بعد خودشم حرکت داد یه صدای تق ...

ببخشید میشه بگید دقیقا کجا بود این زیر کشک زانو چسبیده ب ساق پاش هس 

ببخشید میشه بگید دقیقا کجا بود این زیر کشک زانو چسبیده ب ساق پاش هس

بیرون بودیم یهو پاشو میزاشت زمین نمیتونست قدم برداره با اون پاش انگار گرفته باشه 

یا تو دستشویی نمیتونست بشینه یا میخواست بشینه رو زمین دردش میومد زانوش قفل میشد.وقتی دوتا پاشو خم و راست میکردم این پاش که درد میکرد صدای تق و توق میداد انگار جابجا شده بود.حالا دیگه برای شما نمیدونم چجوریه میخوای برو دکتر اگه خیلی بده

بیرون بودیم یهو پاشو میزاشت زمین نمیتونست قدم برداره با اون پاش انگار گرفته باشه یا تو دستشویی نمیتو ...

شوهر من پاش خم و راس میشه ولی صاف نمیشه اصلا جسارتا شوهرتون چطوری اینجوری شد ی دفعه ی 

شوهر من پاش خم و راس میشه ولی صاف نمیشه اصلا جسارتا شوهرتون چطوری اینجوری شد ی دفعه ی

یه جوب بزرگ بود خالی بود اما کفش مثل کف کانال بود شیب داشت من میخواستم پیاده شم از ماشین نمیشد کنار جوب بودم بعد شوهرم اومد رفت تو جوب دستمو بگیره بعدش اینجوری شد بخاطر زمین کج اینجوری شد انگار جابجا شده بود زیر زانوش

یه جوب بزرگ بود خالی بود اما کفش مثل کف کانال بود شیب داشت من میخواستم پیاده شم از ماشین نمیشد کنار ...

ایشالا ک خیره من براش کیسه آب گرمم گذاشتم ولی تاثیر نداشت همون روز اول البته فقط ی بار گذاشتم