2777
2789
عنوان

فقط بیماران روحی

174 بازدید | 14 پست

۵ ۶ ساله از انواع بیماری های روحی و درد های جسمیشون رنج می‌برم (وسواس فکری زیاد و عملی تا حدودی کمتر از فکری،اضطراب مزمن و شدید و اختلالات اضطراب،حملات زیاد پانیک،افسردگی مزمن)ترجیحا فردی که دقیقا علائم من رو داره کامنت بزاره میخوام به هم کمک کنیم خودمون رو از این باتلاق روحی بکشیم بیرون🥲♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها این وسواس فکری یعنی چی خیلی شنیدم ، مثلا کسی که حرفهاشو تکرار میکنه وسواس فکری داره؟یا کسی که نسبت به همه بدبینه ؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
سلام من وسواس فکری دارم فیبرومیالژی دارم دو قطبی دارم باید دارو هم در کنارش بخوری

هر دارویی خوردم انقدر عوارض خطرناکی برام داشت که مجبور شدم قطعشون کنم🥲

سلام 

تو یه تاپیک دیدم راجب این که ۶ سال مشکل افسردگی و...  دارید خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم خیلی‌هم رفتم مشاور روانشناس و..

هر کاری کردم خوب نشدم 

تا این که با یه تبلیغ مشاوره تو روبیکا اشنا شدم گفتم بزار این بازم شانسمو امتحان کنم

ولی فوق العاده مشاوره دادن عالییی بود و الان خوب شدم

رضایت از مشاورشون خیلی زیاد بود 

هزینه هم خیلی پایین 

کسایی هم که مشکل مالی داشتند راه میومد 

شما هم برو ضرر نداره

ان شا الله مشکل تون حل بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

سلام تو یه تاپیک دیدم راجب این که ۶ سال مشکل افسردگی و... دارید خوندم منم مشکل شما رو داشتم خیلی‌هم ...

سلام ممنونم

فقط ببخشید معذرت میخوام الان تبلیغ خیلی زیاد شده

الان این تبلیغه یا واقعا تجربه ی شماست؟

بچه ها این وسواس فکری یعنی چی خیلی شنیدم ، مثلا کسی که حرفهاشو تکرار میکنه وسواس فکری داره؟یا کسی که ...

بدبینی کسی که داره پارنویا هست که ممکنه از افسردگی و....باشه 

کسی که یک حرف راتکرار میکنه میتونه یک نو تیک کلامی باشه ممکنه اسکیزوف ن باشه وممکنه ......

با یک تکرار حرف نمیشه گفت چه مشکلی داره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶