2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت ادم و حوا چیه ادم یسری چیزایی اینجا میشنوه مغزش سوت میکشه رسما بی احترامی به خودمه

میگم که، کسی که سالم باشه

اون جور جاها نمیره

کسایی که هیچی برای از دست دادن ندارن و مردهای مریض روحی جنسی میرن بنظرم🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
چرا داشتم ولی خب بدرد من نمیخوردن

اگه الکی رد نکردی پس ناراحت نباش قسمتت نشده هنوز

دختر هم تا ی زمانی کیس های خوب داره بعدش دیگه شانسیه کاملا خواهر شوهر من ۳۸ ساله منتظر خاستگار میلیاردره که تا حالا نیومده

میگم که، کسی که سالم باشهاون جور جاها نمیرهکسایی که هیچی برای از دست دادن ندارن و مردهای مریض روحی ج ...

چی بگم امیدوارم هیچکس به این وضع دچار نشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

میگم که، کسی که سالم باشهاون جور جاها نمیرهکسایی که هیچی برای از دست دادن ندارن و مردهای مریض روحی ج ...

دقیقا من ی ماه تو این سایت بودم مریضای جنسی زیاد بودن خاک برسرشون پشیمونم گزارششون رو ندادم

دقیقا من ی ماه تو این سایت بودم مریضای جنسی زیاد بودن خاک برسرشون پشیمونم گزارششون رو ندادم

قطعا مریضن

سالم باشن دختر براشون زیاده

دخترای ساده میرن اون تو، ممکن گول بخورن

اگه مثل شما عاقل نباشن، کلاهشون پس معرکه س

خوبه که نمیری

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
قطعا مریضنسالم باشن دختر براشون زیادهدخترای ساده میرن اون تو، ممکن گول بخورناگه مثل شما عاقل نباشن، ...

نگاه کن استارتر اواخر دهه 60 مشکلی که این دهه دارن اینکه بین مدرنیته و سنتی گیر کردن دلشون مدرنیته میخواد ولی افکارشون سنتی هست تو صحبتش هم هست
اینکه تا به حال با کسی ارتباط نداشته به نظرم این سایت ها مثل ادم و حوا خوبه حداقل کسانی که تمایل به ازدواج دارن هستن و از یک ف یل تر هم رد شدن
استارتر به نظرم کلونی خودت عوض کن اینکه بری سر کار و برگردی خونه و کار خاصی انجام ندی اتفاقی نمی افته
کلونی منظورم اینکه ببین به چه چیزی علاقه داری تو اون گروه ها عضو شو جلساتشون برو
به این دهه 70 و 80 گوش نکن اینها شوهراشون از اینستا پیدا میکنن به نظرم اونجا مریض جنسی خیلی بیشتر از سایت های همسر یابی درست و حسابی هست