2777
2789
عنوان

قبل بارداری چ قرصایی باید خورد

183 بازدید | 7 پست

من چن سال پیش یادمه زنداداشم صد روز قرص خورد بعد اقدام کرد ب بارداری. قرصا ویتامینه یا چیزای دیگه ؟حتما باید دکتر بنویسه یا خودمم میتونم بگیرم؟

از داروخانه بگید یدوفولیک سه ماه باید بخوری ولی آزمایشات قبل بارداری رو انجام بده شاید نیاز به سایر ویتامین ها هم باشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما باید سه ماه قبلش فولیک اسید رو مصرف کنید اگه برین دکتر براتون چکاپ کلی مینویسه واگه کمبود ویتامین یا کم خونی یا ... داشته باشین مشخص میشه وبهتون دارو میده مثلا من ویتامین دی بدنم زیر صفر بود 😐بهم دارو داد مصرف کردم بعد باردارشدم

عزیزم حتما باید سه ماه قبلش فولیک اسید رو مصرف کنید اگه برین دکتر براتون چکاپ کلی مینویسه واگه کمبود ...

سلام چند وقت ویتامین دی مصرف کردی و با چه دوزی و چه روزایی؟

منم ویتامین دی ام زیر صفر هست

نمیدونم باردارم یانه.ولی دوست داشتم تیکر بارداری بذارم. تورو خدا برام دعا کنیدو یک صلوات برام بفرستید.