2777
2789
عنوان

یا خدا جو سایت چقدر بد شده

410 بازدید | 27 پست

واقعا ملت فقط منتظر حمله کردن بهت هستن 

منتظر ی فرصت مناسب برا تحقیر کردنت 

بابا یکم یواش تر مهربون تر چ خبرتونه 

بعضی وقتا تو گوگل ی چی سرچ میکنم 

آدما چقدر بهتر بودن چقدر اصیل تر چقدر عاقل تر چقدر باشخصیت تر کامنت میزاشت جواب سوالی میدادن 

کاش همون جو باقی می‌موند 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مدرسه ها تعطیله

اکثرا بچه هستن اینجان

هیچ اطلاعاتی هم ندارن یهو میخورن ادمو😩

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

یک نمونه از اون بچه هایی هستم که مدرسه بخاطر بارش برف تعطیل شده و دارم تو سایت میچرخم 🥲😂

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یک نمونه از اون بچه هایی هستم که مدرسه بخاطر بارش برف تعطیل شده و دارم تو سایت میچرخم 🥲😂

عزیزم 😂

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
مگ شهر هرته بزنن،بزنن باید دیه بدن همچین جراتی نیست

ب نظرم منظورش این بود خواهری برادری همچین ندارید غریبه ک نمیتونه بزنه 🤣

فقط میتونم بگم دلم به خال خودم و مردمم میسوزه دیگه هیچ اعصابی برامون نمونده،بهتره همدیگه رو درک کنیم ...

تا یه چیزی میشه اول از همه خودمون به همدیگه می پریم 🥺🥺🥺 ((خب اعصاب نداریم البته حق داریم )

کاربر سه سال پیش 😒