2777
2789

تو سرشونه اینکارو بکنن بعد من با اصل خوده موضوع مشکی ندارم به هر حال کار ثوابه ولی من میگم شما بچه های خودتونو نمیتونید مدیریت بکنید حسرت یه مسافدت به دل ما مونده هممون افسرده ایم بعد میخواید بچه به سرپرستی بگیرید

من یه خواهر بزرگتر دارم جفتمون دیگه برای موندن تو یه اتاق خیلی بزرگ شدیم ولی باز تحمل میکنیم 

میگم تو الان اون بچه رو بیاری کجا میخوای بزاریش

بدبخت ترش نکنید 

میگه تو خیلی پرتوقعی

حالا توقعم چی بوده اینکه گوشیمو که همون دو سال پیش رفت مدل پایین ترینو برام خرید میگم هنگ کرده برام عوضش کن خودم تا جایی که پول داشته باشم میدم 

بعد همین الان میخواد ۱۰ تومان بده به آبجیم که دماغشو عمل کنه فقط سر اینکه پیش هر دکتری نره 

۲ تومان میخواد برای جشن تکلیف دخترخالم بده براش عروسک بخره و در نهایت من میشم زیاده خواهه پر توقع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه دادن ب این کشکیا نیست کلس دردسر و دوندگی‌داره تازه باید طرف وضع مالیش جوری خوب باشه بتونه سهم ارث بچه رو بزنه ب نامش بعد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نمیدن بجه بهشون وقتی وضع مالیشون بده اونا خودشون تحقیق میکنن نگران نباش

وصع مالیمون بد نیست ولی میگم تو اول بچه خودتو مدیریت کن بعد یکی دیگه ام بیار بدبخت کن