2777
2789
عنوان

یبوست پسر 11 ماهه م

679 بازدید | 4 پست

سلام خانوما.

پسر من 11 ماهشه و از روزای اول تولدش، یبوست داشت. یعنی مدفوعش سفت بود و با سختی دفع میکرد.

خیلی دکتر بردیمش و مدام بهش شیرخشت ترنجبین و شربت انجیر و ماساژ شکم با روغن و ... که بهتر شد تا حدود دو ماه پیش که باز یبوست شدید گرفت و این بار بردیمش پیش دکتر گیاهی و براش الو و انجیر و برگه زردالو و ترنجبین و فلوس تجویز کرد. خودمم بهش ترنجبین ، خاکشیر الو ، روغن زیتون و کره توی غذاش و پوره کدو حلوایی و ... میدادم با ماساژ شکم با روغن زیتون

اینا رو شروع کردم ولی چند روز خوبه و باز سفت میشه مدفوعش.

همیشه هم با زور زدن دفع میکنه. 

دیروز هم چند بار زور زد ولی دفع نداشت. امروزم همین طور. خیلی به خودش فشار اورد ولی نتونست وفع کنه. کلی گریه کرد و خوابید.

دکتر خودش گفته بود هر وقت خیلی سفت شد شکمش، شیاف گلیسیرین بزارید براش.

منم امروز گذاشتم ولی بعد از کلی زور زدن، فقط تونست شیاف رو دفع کنه.

خیلی واسه بچم ناراحتم.

تو نت خوندم که ممکنه مشکلات خطرناکی داشته باشه ولی نمی دونم چرا دکترش اصلا جدی نمیگیره وضعیتش رو.

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگین.

یه دکتر دیگه ببرش عزیزم. پسر منم ۱۱ ماهشه و گاها یبوست داره ولی وقتی روغن زیتون غذاشو زیادتر میریزم درست میشه دفعش. واینکه آب ولرم زیاد بده بهش 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در طول روز هر موقع یادت افتاد بده بهش ولرم باشه ها. گاها یه قلوپ میخوره گاها یه استکان. بزار به میل خودش.

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
در طول روز هر موقع یادت افتاد بده بهش ولرم باشه ها. گاها یه قلوپ میخوره گاها یه استکان. بزار به میل ...

به نظرم مدفوعش رو نگه میداره....

امروزم 5 شنبه ست، دکترا نیستن که ببرمش دکتر