2777
2789

دوستان شنیدید که وقتی دارید در مورد چیزی فکر میکنید یا حرف‌میزنید یکی عطسه میکنه در صورتی که آلرژی نداره و سرما هم نخورده باشه میگن صبر اومده و اون کار انجام نمیشه یا نباید انجامش داد؟تجربه هاتونو بگید یا بگید اضلا معتقد هستید بهش؟

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاته

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم یه نمونه اش رو تعریف میکنی؟

یبار از خونه میخاستیم بیایم بیرون میخاستیم بریم مسافرت

صبر اومد

ولی ما رفتیم و کلا کارامون خوب پیش نرفت و تصادف شد یه ماشین از پشت زد بهمون

میخاستیم بریم مسافرت تابستون ،صبر اومد ما گفتیم خدا بخیر کنه و اینا

کلا دیدیم گوشی جا مونده و برگشتیم اونو برداریم.کلا خیلی زیاد دیدم

منظورم اینه که صبر میاد ولی انجام بشه خوبه ولی با تامل (البته به اعتقادات فردی هر فرد بستگی داره)

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

سلام عزیزم. در تاپیکی دیده بودم تعبیر خواب بلدید. امکانش هست خوابمو واستون تعریف کنم

سلام عزیزم من تعبیر بعضی خوابا رو بلدم اگر بدونم‌بهت میگم.تعریف کن تو خصوصی‌درخواست دوستی بده اونجا پیام بده

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.

اره نمیگم صددرصد ولی خیلی وقتا شده، مثلا یبار داشتم میرفتم بیرون بعد بدون الرژی و سرماخوردگی و اینا عطسه کردم گفتم وایسم، بعد دیدن گوشیمو نبردم

امکان داره راست باشه خیلی وقتا