2777
2789
عنوان

کسی هست به تعبیر خواب وارد باشه

14 بازدید | 2 پست

خواب دیدم گربه اومده خونمون رو طاقچه نشسته.سرچ کردم یه جا میگفت دزد میاد خونتون یه جا میگفت بدشانسی خیانت و فریب و نشان دهنده یک خطر و تهدید در زندگی شما.

باید چیکار کنم؟خیلی نگرانم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

صدقه بده عزیزم و سعی کن یکم قرآن بخونی

تجربه شخصی من یه تایمی خیلی خواب هام رو جدی میگرفتم و هم برا بقیه تعریف میکردم هم اعتقاد داشتم و واقعا هر خوابی میدیدم واقعیت پیدا می‌کرد اذیت میشدم

تا اینکه با یه شخص عارفی آشنا شدم گفت اگه دنبال تعبیر خواب هات نری جدیدشون نگیری و تعریفشان نکنی اتقاق خاصی نمیوفته 

ولی واقعا هم راست گفت الان بدترین خواب هام هم برام اهمیت ندارن و خداروشکر اتفاقی نمیوفته ولی خب  همیشه صدقه میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.