2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون باهاشون میرن خرید

251 بازدید | 19 پست

شوهر من اهل بازار گردی نیست اگر هم بیاد دیر راه میافته به خاطر شغلش تو بازار همیشه خسته ست یا میگه زود باش بریم خونه اگر هم تنهایی برم خرید غر میزنه گرون خریدی جنس آشغال خریدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خیلی اهل بازار گردی نیست 

به خصوص اگه بخوام خرید اساسی کنم مثل خرید عید

اصولا من با دوستام خرید میکنم ولی خب درماه یکی دوبارم با شوهرم میریم یه خرید ریز میکنم که پررو نشه 

مثلا لوازم ارایشی هام و یکی دوددست لباس رو با شوهرم میخرم

لباسای خودشم همیشه باهم میخریم

شما هم میبینی اینجوری میکنه وفتی تنها میری خرید یکی دوبار قبل اینکه چیزیو بخری زنگ بزن یه عکس بفرست ازش نظرشو بپرس که جا نداشته باشه غر بزنه

تنها برو. گرون بخربزار اینقدر بگه گرون خریدیآشغال خریدی تا خودش به خودش و بیرون رفتنش با تو نظم بدهن ...

ممنونم ولی دیگه حوصله زندگی ندارم جوونیم داره تموم میشه چقد ناز شوهر رو بکشم خدایا چرا منو خلق کردی

من باپسرم هم بازار نمیرم اونقدر که غر میزنه .اما با دخترم و دختر خواهرم که میریم تا شب هم بگردیم کسی اعتراضی نداره کلی هم کیف میکنیم

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
ممنونم ولی دیگه حوصله زندگی ندارم جوونیم داره تموم میشه چقد ناز شوهر رو بکشم خدایا چرا منو خلق کردی

چون از اول نازشش کشیدی پر روش کردی

کمی صبر لازم داشتی

بی محلی به مرد و کار خودت رو کردن بیشتر از ناز کشیدن جواب میده

ترسو نباش و رو انتخابات سفت بایست

نوع رفتار شما مرد رو تربیت میکنه